2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون بدجوری شکمو ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 65 پست

خواستگار قبلیم اینجوری بود

همش میگفت عکس غذا بده

ببینم دسپخت خانومم چطوره

میگفت خیلی مهمه بدونم چطوری غذا درست میکنی...همش میگفت چی خوردی کی درست کرد و...

البته یه شب پیام داده بود شام خوردم ولی گشنمه باز...

نمیدونم این حرفش معنی دار بوده یا نه😒

کاش دلها در چهره ها بود.....

شوهر منم شکموووو یعنی از بیرون که میاد دروباز میکنه باید من در حال چیدن میز غذا باشم اصلا تحمل نداره واسه گشنگی.ولی اینکه از بیرون بگیره نه به خاطر کرونا ما هفت هشت ماهه از بیرون غذا نگرفتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمو خانواده ش همینجوری ان همش میخورن خدانکنه یه ذره دیر بشه وقت غذا دیگه واویلاست.. همشونم مریضن ...

نه اینها سالمن

فقط شوهر من یکم مورد پیدا کرده

یعنی مامانش فقط تو اشپزخونه اس

شوهر منم شکموووو یعنی از بیرون که میاد دروباز میکنه باید من در حال چیدن میز غذا باشم اصلا تحمل نداره ...

خیلی رو مخن این ادمها

این خیلی هم بهانه گیره

یعنی واسه شکم ابرو و حیثیتش رو میده

شوهر من، سر اینک گوشت کم گذاشته بودم واسش قهر کرد غذا نخورد تا واسش دوباره درست کردم

🤭🤭🤭😂😂😂😂😂

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نه نیست از اول بهم کفته بود چون من خیلی تنبل بودم توکار خونه میگفت فقط غذام ب موقع باشه گشنم بشه عصب ...

بحث به موقع بودنش و اینها نیس

بحث بچه بازیشه

الان امروز یکم اعصاب نداره

چون خونه مامانمیم

بابام گفت زنگ بزنیم پیتزا بیارن،مامانم گفت واسه ناهار خوب نیس،یه چی میزارم.بگیم شام بیارن

بابام گفت شام که من واسم خوب نیس نمیخورم

این دیگه حرصش در اومده که چرا شام کنسل شده! رفته تو قیافه