2777
2789
اره از لحاظ تجربه خیلی خوبه انشالله خدا بهت یه فرزند سالم وصالح بده به زودی من هنوز اقدام نکردم به ش ...

ایشاعالله عزیزم هر چی خدا بخاد 🙏🙏 اگه حتما بچه دوم میخای الان بهترین موقعیت هست 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر 18 ازدواج نکن بین 18 تا 25 بهترین سن هست واسه ازدواج 

مامانم خودش میگه بهترین سن ازدواج 25 هست خودم اصلا تصمیم ازدواج تو این سن الآنم ندارم همون 25 خیلی خوبه

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
نه بابا مردا راحت کلاه سر آدم میزارن 😂😂 هر چه بزرگتر باشی قدرتت بیشتره 😂😂😂

اره عزیزم   

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
شما به پسر دار شدن فکر میکنید یا فرقی نداره

حقیقتش پسر آخه خودمم برادر ندارم خواهر شوهر بازی در نیاوردم 😂😂😂 دلم میخاد دخترم برادر  داشته باشه و خودمم حقیقتش دلم پسر میخاد  البته همیشه میگفتم بچه اولم دختر باشه 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
۱۷ مجرد

منم عین تو 17 مجرد   

مامانم خودش میگه بهترین سن ازدواج 25 هست خودم اصلا تصمیم ازدواج تو این سن الآنم ندارم همون 25 خیلی خ ...

موفق باشی گلم ایشاعالله یه بخت خوب و بلند نصیبت بشه 🙏🙏

موفق باشی گلم ایشاعالله یه بخت خوب و بلند نصیبت بشه 🙏🙏

مرسی عزیزم تو هم موفق باشی   

مامانم خودش میگه بهترین سن ازدواج 25 هست خودم اصلا تصمیم ازدواج تو این سن الآنم ندارم همون 25 خیلی خ ...

مامان منم بچه بودم میگفت ۲۵سالگی خوبه

الان که۱۷سالمه میگه تاه ده سال دیگه پیش خودمی🥺😂😂

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎