2777
2789
عشقم ببخشید من تو یادآوری آی دی ها خنگم😔😔😔😔

قربونت♡مهربونم# ...................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کردی 

حتما ازدواج کرده ک خواهرشوهر داره دیگه🙁

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
دوتامون بدون عملی ایم  کدوم خوشگلتره

تو مصلما تو ویا  قطعا تو 

دختر ها 👸بعد از گریه 😭😭 تصمیمات بزرگی می گیرند 💫💯   من با افتخار فیمینیست هستم 🖐🏻🖐🏻🤛🏻👸 لطفا قبل از قضواتم معنیش رو بدونین 💛❤                                                         عاشق ریچل هالیس ❤❤                                                     دختر جان مراقب خودت باش 💗👸🌹
و حتی 15 😅😅😅😅😅 این چه وضعیه خداییش 🤣🤣🤣🤣

بوخدا😂😂

اصلا نمیگنجه یه سال از من کوچیک تر باشه

حالا منم همچین زیاد نمیزنه سنم ،فیسم بچگونست😑

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
سوالی نبود تعجبی بود😂

اها😅

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤