2777
2789
عنوان

ختم سوره مزمل

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 240 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

5 تا خوندم به نیت کاربر مورد نظر و مادرشدن @الناخانووووووم     @هلن137266   &nbs ...

ممنونم خواهر گلم انشأالله خدا دلت شاد کنه 100صلوات برای حاجت روایی خوندم عزیز دلم ممنونم🙏🙏🙏🌷🌷🌷

🚫کمک🚫

من۲۰ سالمه  کنکوری نظام قدیم بودم حالا تمدید نشد باید برم جدید بخدا توان مالی خرید هم ندارم کتابا گرونن همه

پنهانی میخونم .خانواده ام خبر ندارن

اگر کسی کتابی داره بهم بده یا بهم قرض بده کتاباشو  بهم . تمام مشخصاتمو هم بهش میدم

تو رو خدا اگر میتونین کمکم کنین

ممنونم خواهر گلم انشأالله خدا دلت شاد کنه 100صلوات برای حاجت روایی خوندم عزیز دلم ممنونم🙏🙏🙏🌷🌷🌷

لطف کردی گلم 🌹 الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 💚 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
5 تا خوندم به نیت کاربر مورد نظر و مادرشدن @الناخانووووووم     @هلن137266   &nbs ...

فدای محبتت، الهی خیر ببینی ، بازتاب خوبی هات به زندگی خودت برگرده ،دلت شاد شه ان شاءالله🙏❤❤❤

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

فدای محبتت، الهی خیر ببینی ، بازتاب خوبی هات به زندگی خودت برگرده ،دلت شاد شه ان شاءالله🙏❤❤❤

انشاالله انشاالله 💕 انشاالله 💕 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
2 مرتبه 

۹۰.🌹رها

۹۲.🌹ره

۹۳.🌹حمیرا

۹۴.🌹حمیرا

۹۵.🌹حمیرا

۹۶.🌹حمیرا

۹۷.🌹حمیرا

۹۷.🌹حمیرا

۹۸.🌹حمیرا

۹۹.🌹حمیرا

۱۰۰.🌹حمیرا

۱۰۱.🌹حمیرا

۱۰۲.🌹سمانه

۱۰۳.🌹سمانه

۱۰۴.🌹سمانه

۱۰۵.🌹سمانه

۱۰۶.🌹سمانه

۱۰۷.🌹سمانه

۱۰۸.🌹سمانه

۱۰۹.🌹سمانه

۱۱۰.🌹ماهور

۱۱۱.🌹سمانه

۱۱۲.🌹سمانه

۱۱۳.🌹سمانه

3 تا به نیت مادر شدن کاربر مد نظر و @عشقم_محمد     @ملکه__یخی     @مامان_آی ...

قربونت سمانه عزیزم

حاجت روا بشی به حق صاحب قرآن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
زهرا

۹۰.🌹رها

۹۲.🌹ره

۹۳.🌹حمیرا

۹۴.🌹حمیرا

۹۵.🌹حمیرا

۹۶.🌹حمیرا

۹۷.🌹حمیرا

۹۷.🌹حمیرا

۹۸.🌹حمیرا

۹۹.🌹حمیرا

۱۰۰.🌹حمیرا