2777
2789
عنوان

توهین نکنین به 16 ساله ها

633 بازدید | 49 پست

صبح تا الان چندتا تاپیک خوندم همش میگین 16 ساله بچس ،کودکه ،کودک همسری و...  با حالت تحقیر

منم یکی از همون 16 ساله ها بودم 9سال پیش .الان احساس خوشبختی دارم تا حد زیادی...

اگه شما تو16 سالگی فاقد احساس ، عشق، مدیریت عواطف ،تعهد و... بودین نباید به بقیه توهین کنین.

آدم توی 41 سالگی هم احساس میکنه از 40 سالگی عاقلتر شده پس این یه پروسه رشد هست که توقف نداره.

شخصیت حقیقی تو همین کامنت های توست. کلماتی که تایپ میکنی براحتی وقتی میدونی ناشناسی در واقع معرف سطح تو و البته تربیت خانوادگی توست.

صحیح#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

۱۶ سالگی ازدواج کردین ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم#  

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

حالا میخوان شوهر کنن باشه 

ولی ناموسنگ بچه مچه ن 

تا۲۵ بچه ن،حداقل

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
حالا میخوان شوهر کنن باشه  ولی ناموسنگ بچه مچه ن  تا۲۵ بچه ن

اون دیگه بر میگرده به توانایی و شناختی که از خودش داره. سرزنش خوب نیست

شخصیت حقیقی تو همین کامنت های توست. کلماتی که تایپ میکنی براحتی وقتی میدونی ناشناسی در واقع معرف سطح تو و البته تربیت خانوادگی توست.

عزیزم کسی توهین نکرده

فقط صحبت اینه ازدواج تواین سن مناسب نیست

هرکس میگه بخاطر خودشون میگه

استثناهم ممکنه وجود داشته باشه

۱۶سالگی سن نوجوونیه.سنیه که باید توش درس خوند،تفریح کرد،کلاس رفت،سفرکرد،تجربه کسب کرد.

این رو رواج ندین..شاید استثنا باشه ولی اکثرا ازدواج تو سن پایین مشکلات زیادی داشته

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزم کسی توهین نکرده فقط صحبت اینه ازدواج تواین سن مناسب نیست هرکس میگه بخاطر خودشون میگه استثنا ...

دقیقا👍👍

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

این که خود دختر بخواد ازدواج کنه تو سن کم درسته

ولی اینکه بخوان یه ۱۶ساله رو بزور شوهر بدن یا باحرفاشون گولش بزنن که شوهر کنه این غلطه و کودک همسریه

نمونه بارزش یکی از بچه اقوام ۱۶سالشه همینجوری خامش کردن نشوندنش سر سفره عقد 

بماند که هرروز دعوا داشتن

الانم دارن طلاق میگیرن 

اینو میگن کودک همسری و باید برخورد بشه با اون پدر و مادر

بله

بنظر من بین ۱۶ ساله تا ۱۶ ساله فرق هست ...

الان شما خوشبختی خداروشکرم گیر ادم خوب افتادی

اما من به شخصه دیدم زیر ۱۸ سال ها ازدواج خیلی موفقی ندارن مخصوصا تو این دوره زمونه !

بعد بستگی داره شما چجور ادمی باشی زنی باشی که بخوای مستقل باشی و درس بخونی دانشگاه بری بگردی دنبال کار

یا نه خوشت نیاد ! 

ازدواج تو کشور ما جلوی خیلی از کارا رو میگیره ...

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون