2777
2789
من که ساعت 1:10خوابیدم😖😖ولی اون همچنان بیداربود😂حالا نمیدونم تاکی

خاعک دو عالم کیلو کیلو بر دعانش  /

@مهربونم۰  

کم بخاب بو میدی بعد تحملت سخت میشع  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 @مهربونم۰    💣💣💣💣💣💣💣💣💣پاشو بمب گذاری کردم برات،بازم خوابی؟😂

دارع میچسع زیرشم گرم میکنع حسابی فیض دوعالمم میبرع  /

@مهربونم۰    

هوی عنتر ب  @nafasبلای۲    خواهرم گیر بدی جرواجرت میکنم اومدی مث عادم صب بخیر میگی بعدش میشینی میتمرگی باش؟/  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
الهی بمیرم...مطمعنی؟/ تا کی خونریزی داشتی؟/

خوبم نگوووو اععععع دردت به جونم 

تا پنج صبح 😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خوبم نگوووو اععععع دردت به جونم  تا پنج صبح 😅

چییییییییی نفس میخای منو سکتع بدی ن؟/

واس چی نرفتی دکتر؟/

واس چی اصلاا عین خیالت نیس؟/

واقا متاسفم برات...ینی انقددد بیخیال بودی همش خونریزی داشتی؟/

باید هرطور بود ب یکی زنگ میزدی میبردت دکتر...یا اینکع میگفتی کسی بیاد پیشت..چرا اینجوری نفس؟/

چرا اصن انگار ن انگار دستت بریدع بود؟/

نفس بخدا دارم سکتع میکنم از دستت /

اخ من دورت بگردم عشق دلم 😍😍😍😍😍😍😍

نگردی ک عزیز دلی تو/

چییییییییی نفس میخای منو سکتع بدی ن؟/ واس چی نرفتی دکتر؟/ واس چی اصلاا عین خیالت نیس؟/ واقا متاسف ...

الهی قربون حرص خوردنت بشم 

همسرم شیفت شب بود بخاطر شغلش ورود که زد نمیتونه تا پایان شیفتش خارج بشه 

خودمم اینجا غریبم کسی ندارم که اینجا 

بخاطر وضعیت قلبم جز گروه پر خطرم بیرون از خونه رفتن برام با خودکشی فرقی نداره یه جورایی 

الان خوبم چسب بخیه زدم و پانسمان کردیم و استراحت و لم دادن ...تپش هم در حال منهدم کردن کشوی لباسا منم چشم غره اصن یه وضعی 😅😅😅😅😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

آرااااااااااااااااااااممممممممممممممم 

بگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگوبگو بگو بگو