2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا پشماتونو سربه نیست میکنید لابد یه فایده داره دیگه خدا داده. لیزر اصلا خوب نیستا 

موی بدن نه پشم، این کلمه ادبیاتی نیست، درسته من از وقتی که موهای بدنم رو اپیلاسیون نمیکنم به خاطر کرونا بیشتر گرمم میشه 

الان میفهمم خرس ها چرا توی زمستون سردشون نمیشه 

زیر یه تومن هیجکدوم لیزر نیست پرتو هستش

نه من سه تاشو رفتم 600با یه تومن یه دستگاه بود با یه خاصیت 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
پس به نظرتون بهترین راه چیه

نمیدونم منم میخواسم لیزر کنم ولی ی عده گفتن ک خوب نیست موندم چکارکنم اونایی ک لیزر کردین راضی هستین؟؟؟

من همون کاربر الللل سابقم 😁😆😘 یــڪی با مشروب تو فکرخداست یـڪی تو مسجد بفکر زناست یـڪی قمه ب دست تـــو فکر غیرته یـڪی تسبیح ب دست تو فکر شھوته یـڪی ریششو با تیغ زده یـڪی با ریش مردمو تیغ زده جهنمے ک آدماش مـست باشن از دنیایے ک آدماش پست باشن خیلے بهترع...!
خب اگر عوارضی داشت بعد این همه یال اینهنه طرفدار نداشت

فقط میدونم یکی از عوارض از بین بردن موی زیربغل در دراز مدت سرطان سینه هس. عوارضش همون لحظه نشون نمیده که واس همین صداش درنمیاد

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
نمیدونم منم میخواسم لیزر کنم ولی ی عده گفتن ک خوب نیست موندم چکارکنم اونایی ک لیزر کردین راضی هستین؟ ...

منم دنبال یه روش بدون عوارض هستم 

چِرا نِمیشه اَزشِدَتِ غَم یِهومُرد
فقط میدونم یکی از عوارض از بین بردن موی زیربغل در دراز مدت سرطان سینه هس. عوارضش همون لحظه نشون نمید ...

وای نگو من خیلی میترسم

چِرا نِمیشه اَزشِدَتِ غَم یِهومُرد