2777
2789
عنوان

جاریم با دوتا بچه😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 99 پست

دوستای بامحبتم دوستای همدردم مجردا و متاهلا مامان ها و باباهای مهربون میشه دعام کنید منو همسرم با عشق صاحب فرزند شیم و معلم بشم دلم دل خوشی میخواد التماس دعای ویژه دارم تا حق الناسی گردنمونه از دنیا نریم.کاش همسرم نماز خونه بشه.بین دعاهاتون بگین این دوست نی نی سایتیتون منتظره معجزست بیشتراز این منتظرش نزار

انشالله اجرتون با آقا امام رضا.انشالله  کرونا بره بتونیم راحت بریم زیارت آقای غریبمون الهی آمین یارب العالمین

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه هاش چندساله هستن؟؟

زن عموی منم با عموم قهر کرد بچش 9ماهش بود همیشه قربون صدقه بچش میرفتم اما موقعی ک قهر کرد بچه 9ماهه رو چنان از تو ماشین پرت کرد پایین که فکش هشتا بخیه خورد انقد بچه آروم و ساکتی هست ک نگو 

من توی تاریکی بودم پس به تاریکی تبدیل شدم 

بچه هاش دق نکنن خوبه وقتی بچه دار میشی باید تو جهنمم باهاشون باشی دیگه اینا اصول انسانیته ربطی به شرابط و قضاوت کردن نداره

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
خانواده جاریت هم خبر ندارن؟یعنی خانوادشم نمیدونن کجاست؟اصلا مغزم سوت کشید

ببین معلومه میدونن ولی نمیگن .موندم یه زنگ نمیزنه به بچه ها.اخرین روزیم که رفت صحیح و سالم بود و خودش به بچه هاش گفت من دارم میرم 

به_ما چه#  

قضاوت.مخصوص.خداست#  

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

خودخواه بوده وقتی دوتابچه روبه دنیاآورده ومسئولیت قبول کرده

الان وظیفه اش بچه هاش آماده بکنه برای جدایی وجوابگوشون باشه!

به هردلیلی میخوادجدابشه بشه ولی بایدتکلیف بچه ها رومشخص بکنه وسوالهاشون جواب بده!

هیچ زنی زندگی خوب و ارومشو بچه هاشو ول نمیکنه بره ببین چی شده که جونش به لبش رسیده گذاشته رفته

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.