با کسایی که بهتون توهین میکنن چیجوری برخورد میکنین؟؟؟
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره ب خیلی چیزا... مثل کی؟ تو چ شرایطی؟ کجا؟ سر چی؟ اگ بخام کلی بگم منم جوابشو میدم😕
یکی از همکلاسی های دانشگام بهم توهین کرد منم جوابشو ندادم ولی حس خیلی بدی دارم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
یکی از همکلاسی های دانشگام بهم توهین کرد منم جوابشو ندادم ولی حس خیلی بدی دارم
خب دیگ کار خیلی بدی کردی
باااااید جواب میدادی
اگ جواب ندی دفعه بعد کارشو تکرار میکنه.اینکه میگن سکوت کن و ایناهم همش الکیه
نباید بذاری طرف ی بار دیگ ب خودش اجازه بده بهت تیکه بندازه یا توهین کنع
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
خب دیگ کار خیلی بدی کردی باااااید جواب میدادی اگ جواب ندی دفعه بعد کارشو تکرار میکنه.اینکه میگن سک ...
الآن دلم میخواد یه استوری با مضمون بیشعور نباشیم بزارم ولی باز میگم پیش خودش فک میکنه چ خبره☹
1
5
10
15
20
25
30
35
40