2777
2789
عنوان

فردا عقدمه😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 137 پست

انشاءالله ک خوشبخت بشی عزیزم😍😍۱۰۰ تا صلوات برات میفرستم برای اینکه همه چی اونجور پیش بره ک دوست داری😍❤

منم اسمم فاطمس اگر یادت موند دعا کن خدا صلاحمو در ازدواج با مخسن قرار بده وباهاش ازدواج کنم😓🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمم فرزانه اس خواهشا برام دعا کن اول به موفقیت و هدفام برسم و با مرد پولدار ازدواج کنم

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

انشالله خوشبخت بشی اسی.....الهی در کنار همسرت سال های زیادی با خوشی و عشق و سلامتی زندگی کنید....خدا بهتون عمر با عزت بده......همیشه زندگی اتون پر از رزق و روزی حلال

اسم من عسل میشه برای منم دعا کنی؟

برای من دعا کن.....ممنون میشم....دعا کن معجزه بشه خدا خودش همه چیز و درست کنه....مشکلاتمون حل بشه.....مهرم بیشتر بشه توی دلش....مرسی حاجت روا باشی انشالله

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
ممنونم مهربون❤

از ته دلم دعا مسکنم همیشه خوشحال وخوشبخت باشید

اسمم‌سولماز خواهش میکنم برام دعا کن اینروزا حال دلم حالم و حال  زندگیم اصلادخوب نیست

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود