اونا باید ۶ تا یسال اززمان سقطشون بگذره بعد واس بارداری مجدد اقدامکنن ولی اکثرا استراحت مطلقی نمیشن مگراینکه دکترتشخیص بده که رحمضعیف دارن که توی سونو معلوممیشه
خدا حفطتون کنه خدا دامن تورو همسبز کنه بعد سقط ادمحساستر میشه حق داری اینجوری حرف بزنی.من خودمم پسراولم ۶ ماهه دومی رو ۸ ماهه باردارم ربطی نداره ازلحاظ پزشکی میگن سقط بالای ۴ماه باید ۶ ماه فاصله بیوفته و سقط پایین ۳ ماه میشه توی یک الی دوسیکل بعدش اقدام کرد ولی بدنها باهممتفاوته قرار نیست چون مادرشما تونست دوتا دخترپشت هم بیاره همه اینجوری باشن بعد اسنکه اگه خیلی میدونین که بارادریای پشت هم زیاد اتفاق میوفته و امکان سقط مجدد نیست چرا از استارتر میپرسی دکتربهت استراحت نداده🤔
من بعد از دو ماه از سقطم باردارم الان مگه شما استارتر هستي كه حواب دادي؟!
من خواهرشونم.و درسشو خوندم هدف فقط کمک به شماست نمیدونم چرا گارد میگیری الان پستهای قبلیت روهم خوندم که کسی بهت گفته ممکنه دردت واس جفت پایین باشه بد جوابشونو دادی شما یبارسقط کردی مردم مقصر نیستن هرکی هم اینجا هست و توی تاپیکها قصدش فقطو فقط کمک به شما هست شما واس سقطتت حساس سدی و این کاملا طبیعیه من خودمم سقط داشتم و حس شمارو درک میکنم ولی نباید اینجور رفتارکنی ازکسی که شاید یچیری ازت بیشتربدونه کمک بگیر من خودمم پزشک متخصصم بهم بعد سقط سریع اجازه اقدام داد چون سقطم توی ۶ هفته بود ولی سقطهای بالای ۴ماه چون سن حاملگی زیادترو به رحم فشار بیشتری اونده استراحت بیشتری میدن
بله دکتر منم فوق تخصصه بهم گفته سن بارداریت پایین بوده میتونی اقدام کنی که خداروشکر باردارشدم ازمایششمم خوب بوده شکر خدا بارداریای بالا باید استراحت کنن چون رحم ضعیف میشه