2777
2789
عنوان

<<< شعر >>>

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 414 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@golbargam     تاپیکت چی بود؟؟ قسم به جد وآبادم  دو زاریم نیفتاد😆😆

😐😐😐

انگشتم سابید😐😐😐

@nafasam1370  

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

یه جوری تلخ آرومم دلم رنجیده از دنیا

به بندی بسته پا هایم دلم پرواز می خواهد

یه جوری تلخ آرومم شکسته بال پروازم

برای ماندنم با تو،  دلم آغاز می خواهد

یه جوری تلخ آرومم، میان شعر تنهایی

برای خواندنِ شعرم فقط آواز می خواهد

یه جوری تلخ آرومم، هواتاریک و من تنها

برای باقی عمرم ، دلم همراز می خواهد

یه جوری تلخ آرومم، نگاهم مانده بر درها

برای آمدن شاید ، دعابا  راز می خواهد

یه جوری تلخ آرومم، بسان مرگ رویاها

برای ناله ازدردش دلم یک ساز می‌خواهد

یه جوری تلخ آرومم، دلم تنها،تهی ،خالی

برای دل سپردن ها،سری جانباز میخواهد

یه جوری تلخ آرومم ،، اگر ناکام عشقم من

بماند مصرع آخر،خدا هم ناز می‌خواهد

نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
بردی از یادم بر این ماتم عزادارم هنوز اعترافی تلخ خواهی؟ " دوستت دارم " هنوز  

برای کینه؟ آه نه! برای عشق من، بمان

برای دوست داشتن، برای خواستن بمان

هر آنچه دوست داشتم، برای من نماند و رفت

امید آخرین اگر تویی، برای من بمان❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
برای کینه؟ آه نه! برای عشق من، بمان برای دوست داشتن، برای خواستن بمان هر آنچه دوست داشتم، برای من ...

امتحان عشق خوب اما اسیری مشکل است
در قفس تنها بمانی و نمیری مشکل است

بی تو حتی شعر هم با من غریبی می کند
رویش گل از دل خاک کویری مشکل است

سایه ی ات روی زمین دل می برد از هر کسی
هر کجایی که تو باشی سر به زیری مشکل است

در جـوانی تاب دوری تو را دارم ولی...
بی تو بودن ها برایم روز پیری مشکل است

جای جای شهر ما از خاطراتت پر شده ست
راه رفتن بعد تو از هر مسیری مشکل است

می رسد سـالی جدید اما زمسـتانم هنوز
خانه ی متروکه ام را گردگیری مشکل است

تعطیل🚫                                                                                 

@golbargam  

🍃❤️🍃❤️🍃

نگاهم خیره بر در مانده بانو

بیا تا من ببینم **چشمِ آهو**

@golbargam  

دلم در تاب و تب ها بی قرارست

زده ست آتش به جانم این هیاهو

خوش است آن لحظه بانو می نشینی

کنارم، پیش من، پهلو به پهلو

تو هم بردار پیشم روسری را

مرا دارم بزن با تابِ گیسو

هزاران مثلِ من دیوانه کردی

چه ها کردی تو با چشمانِ جادو

لبانت، گیسوانت، خوب... اما

عبادتگاهِ من محرابِ ابرو

بیا این جانِ عاشق را تو دریاب

نگاهم خیره بر در مانده بانو!

تعطیل🚫                                                                                 
امتحان عشق خوب اما اسیری مشکل است در قفس تنها بمانی و نمیری مشکل است بی تو حتی شعر هم با من غریبی م ...

هوای عشق رسیده است تا حوالیِ من
اگر دوباره ببارد به خشک سالیِ من

مگرکه خواب و خیالی بنوشدم  ورنه
که آب می خورد از کاسه یِ سفالیِ من؟

همیشه منظرم از دور دیدنی تر بود
خود اعتراف کنم بوریاست قالیِ من

مرا مثال به چیزی که نیستم زده اند
خوشا به من؟نه! خوشا بر منِ مثالیِ من

اگرچه بودو نبودم یکی ست، باز مباد
تو را عذاب دهد گاه جایِ خالیِ من

هوای بی تو پریدن نداشتم، آری
بهانه بود همیشه شکسته بالیِ من

تو هم سکوت مرا پاسخی نخواهی داشت
چه بی جواب سؤالی ست بی سؤالیِ من!🌹🌹

@golbargam     🍃❤️🍃❤️🍃 نگاهم خیره بر در مانده بانو بیا تا من ببینم **چشمِ آهو** ...

کدوم؟؟؟

👀یا👁. ؟؟؟؟؟؟

این شعره مال خودتع؟!

بانووووو😭😭😭😭😭😭😭😭😭

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
هوای عشق رسیده است تا حوالیِ من اگر دوباره ببارد به خشک سالیِ من مگرکه خواب و خیالی بنوشدم  ور ...

امروز غزلی میگفت دلم برا چالش تنگ شده..

انگیزه برا نوشتن ندارم..به نظرت چیکار کنیم

تعطیل🚫                                                                                 
کدوم؟؟؟ 👀یا👁. ؟؟؟؟؟؟ این شعره مال خودتع؟! بانووووو😭😭😭😭😭😭😭😭😭

👀👀👀👀👀😗😗😗😗😗😍😍😍💖💖💖🤗🤗🤗😂😂

تعطیل🚫                                                                                 
امروز غزلی میگفت دلم برا چالش تنگ شده.. انگیزه برا نوشتن ندارم..به نظرت چیکار کنیم

خیلیم خوب دوباره مثل گذشته ها اتفاقا برای روحیه همتون خوبه یه تحرک هست زحمت یه مصرع شعرو بکش جانان بچه هارو تگ میکنیم ولی قبلش به جیرانم بگو اینجوری بهتره 🙏🙏❤❤

👀👀👀👀👀😗😗😗😗😗😍😍😍💖💖💖🤗🤗🤗😂😂

هممممممممممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ووووییییشششششششش❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خیلیم خوب دوباره مثل گذشته ها اتفاقا برای روحیه همتون خوبه یه تحرک هست زحمت یه مصرع شعرو بکش جانان ب ...

زحمتش که با خودته...

دستای تو رو می بوسه.. 

تعطیل🚫                                                                                 
👀👀👀👀👀😗😗😗😗😗😍😍😍💖💖💖🤗🤗🤗😂😂

ممنونمممم

دوستت دارم🧡💛