2821
2789
عنوان

پلی کیستیک

5437 بازدید | 17 پست

خانمای گل اگه مشکل پلی کیستیک دارین هر روز یه لیوان دم نوش گزنه بخورین معجزه میکنه خودتون امتحان کنید گزنه به خاطره طبع گرم خشکی که داره افراد گرم مزاج ممکنه دچار خارش بشن که اونم با یه سردی ملایم قابل حله😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم پراز جوش و مو شدم  هعی  واقعا امیدی هست ب خوب شدن

واسه جوش اره قرص میدن خوب میشی اما واسه موهای زبر میگن تا وقتی که دیگ تصمیم بارداری نداشته باشی دارو میدن چون مصرف این نوع داروها باعث میشه اگه باردار شدید بچه دو جنسه بشه البته اینارو دکتر گفته

تیکر بارداری نیست .
شما دارو مصرف کردید تاحالا?

عزیزم من پلی کیستیک نداشتم دکترم و به کسی که پلی کیستیکش با دارو هیچ رقمه درمان نمیشد و حتی کورتاژم جواب نمیداد دمنوش گزنه رو پیشنهاد کردم به مدت دوماه که خداروشکر جواب گرفت شماهم ان شاءالله خوب میشین

زندگی که هیچوقت آسون تر نمیشه تو باید یاد بگیری که قوی تر بشی...
من دارم پراز جوش و مو شدم  هعی  واقعا امیدی هست ب خوب شدن

بله عزیزم امتحان کن یه ماه نتیجشو میبینی برا جوش هاتم باید تغذیتو اصلاح کنی سرخ کردنی فست فود چیبس پفک این خوشمزه هاروباید بذاری کنار 

واقعا میشه پس سوال بپرسم خانوم دکتر

آره عزیزم میشه چرا شک داری دوستم البته من متخصص زنانو زایمان نیستم اما به همه که پلی کیستیک دارن همینو پیشنهاد میکنم که جوابم گرفتن شکرخدا

آره عزیزم میشه چرا شک داری دوستم البته من متخصص زنانو زایمان نیستم اما به همه که پلی کیستیک دارن همی ...

اخه من دکتر بهم دارو داد که پریودم منظم بشه از روز اول پریود با میخوردم یه دوره خوردم بشدت مریض شدم حالت تهوع میگرفتم همه فم میمردن باردارم اشتهام بشدت کم شد و توی پونزده روز تقریبا ده کیلو وزنم کم شد فشار خونم رفت ١٥ و دیگه پایین نمیومد هر دارویی برای پلی کیستیکم میدههمین حالی میشم بخاطر همین دیگ همسرم اجازه نمیده دارو بخورم چیمار باید بکنم 

تیکر بارداری نیست .
اخه من دکتر بهم دارو داد که پریودم منظم بشه از روز اول پریود با میخوردم یه دوره خوردم بشدت مریض شدم ...

عزیزم همین گزنه رو دوماه استفاده کن بعدش که پلی کیستیکت درمان شد که حتما میشه برای پریودیت دمنوش رازیانه بخور منتهی زمانی که پاکی توی دوران خاص به هیچ عنوان رازیانه هیچ مدلیشو نه دمنوش نه عرق نه روغن استفاده نکن اسطوخدوسو نعنا و گزنه و رازیانه رو میتونی باهم مخلوط کنی دمنوش کنی یه بار صبح یه بار شب استفاده کنی ولی با نبات یا عسل فراموشت نشه عزیزم