2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی وای کوتاه کنی یجور دیگه پشیمون میشی😔

مواد کراتین زد برام تازه برزیلی و جنس خوب و اشنا بود برام موخوره هارو گرف بعد سه روز کلا فر شد دوباره بعد یکماه دیدم موهام نصف شده دست میکشیدم مبومد تو دستم موهام دسته ای...همشم موخوره گرفته

بیا برو پیش مشاور پوست و موم ،قطعاااااا کمکت میکنه،تبلیغم نمیکنم،چون واقعاااا راضیم جز مشتریای راضیشم اینقدر خوبه به همه میگمش واقعاماسک موی کراتین ویتابلاش خوبه،اینستا باهاس اشنا شدم😘

سلام عزیز جان. برای خرید محصولات و مواد کراتین مو ، شامپو مخصوص کراتین ، مواد بوتاکس مو و محصولات مراقبتی مو حتما یه سر به سایت زلفان بزنید. تو این سایت هم مشاوره رایگان میدن، هم محصولات موشون واقعا اصل و مرغوبند. 

لینک سایت:

سلام دوست خوبم اگر کراتین مو انجام دادین، استفاده از شامپو سولفات واقعا براتون خوبه. می تونین این شامپو رو از سایت زلفان   تهیه کنین. قیمت محصولات کراتین مو این سایت واقعا مناسبه و اکثرا محصولات خوب و با کیفیت رو ارائه میده. چند روز پیش دنبال خرید کراتین کادیوو اصل بودم این سایت رو پیدا کردم. مطمنم شما هم ازشون راضی خواهید بود.

کراتین و محصولات جانبیش رو ا ز لینک روبرو بخرین: https://zolfan.com/product-category/hair-creatine/