2777
2789

عاشق مرده ۵۳ ساله اون بدبخت مگه چیم مونده براش تو عاشقش شدی 😜😂😂😂

ناراحت نشی مزاح کردم ولی زندگی با دختراش مساوی بدبختی 

دیدم تو آشنا هام میگم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
نه، دوساله جداشده

اهان ولی دختر به نظرم کار درستی نیست تو اول جوونیته هیجان داری  ولی اون همه عشق و حالشو کرده و الان دنباله یه زندگی ارام و بی دغدغه اس شماها نمیتونین همه دیگه رو درک کنید😢

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا به داد برسه بخوای با دختراشزندگی کنی 

گیس و گیس کشی هر روز 😂😂

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
دختراش ایران نیستن

خوب دیگه خوبه وضعشم خوبه 

دیگه مبارک بادا 😍😍😍😍

فقط تو ۵۳ چیزی هم مونده ازش برا شما 😂😂

با احساسم چطور کنار بیام الان ۷ روزه زنگ نزده

اون اگه شما رو دوست داشت که با خودش کنار نمیومد  و بی قرار میشد و حتما زنگ میزد حتما با خودش کنار اومده شما هم سعی کن با احساسات کنار بیای سخته اما شدنیه 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
اون اگه شما رو دوست داشت که با خودش کنار نمیومد  و بی قرار میشد و حتما زنگ میزد حتما با خودش کن ...

از اون اول اینجور بودیم

از هم که جدامیشدیم خیلی میرفت تو خودش

ولی اینبار خیلی زیاد شده

نمیخوام دخالت کنم این زندگی شماست و ازمنم بزرگترین پس بیشتر تجربه دارین ولی یکی از آشناها رو میشناسم با مردی که ۲۳ سال بزرگتر بود ازش ازدواج کرد اقاهه زنشو تو تصادف از دست داده بود و بچه هم نداشت بعد سه سال زندگی ازهم جدا شدن خانومه میگفت بیشتر شبیه پدرو دختر بودیم تا زنو شوهر همش میگفته این کارو بکن اون کارو نکن اصن از هیجان خوشش نمیومده فقط رو سایلنت یک زندگی اروم اخرش طاقت نیاورد طلاق گرفت با یکی ازدواج کرده که پنج سال بزرگتره ازش میگه حالا شوهر دارم ن اون موقع

Ɨꫝғɨꫝɨᴛʏ ɨ ℓσꪤε ʏσʊ ᴀꫝ∂ ɢσɨꫝɢ ᴛσ Ᏸε*ـ*
نه، افسردگی، بدهی و تازه نیک عصبی هم گرفته

خوب گلم 

وخی میکنم تو بکارتت هم با این آقا دست نخورده می مونه 😂😂😂