2777
2789
عنوان

بهم میگه قناس☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی کرونا اومده دیگه نتونستم باشگاه برم☹️با رژیمم اصلا کم نمیکنم..فقط ورزش روم جواب میده

تو خونه ورزش کن حتما که لازم نیست باشگاه باشه..

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
چرا نقطه ضعفتو تبدیل به نقطه قوت نمیکنی ؟ لاغر کن خب شوهرتم که بدنسازی کار میکنه میتونه خیلی خوب کم ...

قبلاکامل کم کردم باز اضافه کردم تو قرنطینه.. متاسفانه باید برم باشگاه ورزش ستگین انجام بدم یا حداقل یه ساعت بدوام..با ورزش سبک و توی خونه و رژیم جواب نگرفتم هیچوقت

اخ آخ آخ دقیقا مث زمان عقد ماست خیلی طول میکشه تا متوحه بشه کی و چجوری شوخی کنه ک دلگیر نشیم ولی بال ...

عزیزماااا

نه من گریه نمیکنم ولی واقعا بهم برمیخوره..چون از اولشم منو اینجوری دیده...یه مدت وزنمو کم کرده بودم همش میگفت خیلی لاغر شدی اینجوری دوس ندارم ☹️

حق داری خیلی پسرا شوخیای بی فکر میکنن بعدم حتی اگه خوشون بفهمن شوخیشون بد بوده، زورشون میاد به روی ...

آره واقعا☹️به جای اینکه عذرخواهی کنن تازه حق به جانب هم رفتار میکنن

قبلاکامل کم کردم باز اضافه کردم تو قرنطینه.. متاسفانه باید برم باشگاه ورزش ستگین انجام بدم یا حداقل ...

اگه شوهرت تو باشگاه وسیله داره حالا که همه جا بستس چند قلم دمبل و دستگاه دراز نشست و اینا بیاره استفاده کنی 

کلا شما که استعداد چاقی  داری خودت بخر از این جور چیزا داشته باش

منم خیلی استعداد چاقی دارم حلقه و دستگاه دراز نشست و دوچرخه ثابت و اینا با خواهرا پول گذاشتیم خریدیم دوره ای استفاد میکنیم

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
عزیزماااا نه من گریه نمیکنم ولی واقعا بهم برمیخوره..چون از اولشم منو اینجوری دیده...یه مدت وزنمو کم ...

بهت بگم دیگه برنخوره بهت فقط عین خودش جوابشو بده بهت گفت قناس بگو مشکل از چشماته وگرنه من خوبم  من الان هر شوخی بکنه  با حرف خودش جوابشو میدم دیگه دهنش بسته میشه ناراحتیم پیش نمیاد تازه بعدش خوششم میاد میگه جدیدنا زبون دراز شدی دوس دارم 

آره واقعا☹️به جای اینکه عذرخواهی کنن تازه حق به جانب هم رفتار میکنن

اگه منطق داره واسش با ارامش توضیح بده که کجای این شوخی نامناسبه و ربطی به جنبه نداره

من با داداشم ازین روش طی چند ماه به نتیجه رسیدم

الان واقعا خیلی رعایت میکنه تو شوخیاش