2777
2789
عنوان

مامانای خوشگل وکدبانو💟

62 بازدید | 6 پست

سلام مامانای نازنین خوبید❤️🌹

تصمیم دارم یه تجربه خوشمزه روبراتون بزارم ودرکنارش یه سوال هم درمورد پخت کیک داشتم بپرسم

میدونید که انواع ته دیگ بین اعضای خانواده  خیییلی طرفدار داره الان که فصل چغندر هست شما میتونید به جای سیب زمینی  از چغندر یاهمون لبو البته به صورت خام وبرش زده یه ته دیگ خوشمزه رو به خانواده تقدیم کنید👌😋

حالا سوالم درمورد کیک یا دسر کدو حلوایی هست،تونت دستورات زیادی وجودداره اما اگه کسی دستور امتحان شده درمورد این دسر یاکیک کدو داره منو راهنمایی کنه ممنون میشم😍😘

🌤 *"أن الأرض یرثها عبادی الصالحون"* 🌤صهبای سابقم دوستان عزیزم💖

عزیزم من کدوحلوایی و با هویج و گردو درست میکنم بدون گردو هم میشه درکل خوشمزست ...

ارد سفید و ارد ذرت و جوش شیرین و بکینگ پودر و چند بار الک کن ...یه لیوان شیر و یکم روغن و سه تا تخم مرغ و یک لیوان سرخالی شکر  و میکس کدو و گردو و هویج و قاطی کن ...

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
عزیزم من کدوحلوایی و با هویج و گردو درست میکنم بدون گردو هم میشه درکل خوشمزست ... ارد سفید و ارد ذر ...

خداروشکر که اومدی؟همین دستور روخوندم به نظرت میشه توقابلمه وروی گاز درستش کنم؟کیک های اسفنجی درست کردم خوب شده اینو نمیدونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداروشکر که اومدی؟همین دستور روخوندم به نظرت میشه توقابلمه وروی گاز درستش کنم؟کیک های اسفنجی درست کر ...

من تو فر همه کیکامو درست میکنم عزیزم ... چون چشمی میریزم مقدار دقیقشو نتونستم بگم گلم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من تو فر همه کیکامو درست میکنم عزیزم ... چون چشمی میریزم مقدار دقیقشو نتونستم بگم گلم

ممنون عزیزم🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز