2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=164815429]😶 یترحجیکرحیکحیتقجرکیجس#   دنیا من از عکس العمل فاطی میترسم وقتی ببینه اینقدر لایکش کردم😲

خخخخخخخخخ اینو باش طلافی می کنم😎

@fati_tork‍ ابلفضلی نکشیش بات قهرم

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
ای واییییی خاک ب سرم منظورم اسکل کردن بود کسی فکر بد نکنه🤦🏻‍♀️😑

هییی خاک به سرم😱شوهرم الان میبینههههههههه

اسکلت نکردم امروز نوشابه زرد جدی بودم😕

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
وااای خدا  نیوشا خانم من ۱۲ سالمه🙄نیوشام میگفت اوکی😂🤣اینقدر خندیدمممممم

من اصلاااااا باور نکردم عنتر خانوم  

نزار شات بزارمااااااا😂😐

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
هستی دستت بشکنه ب حق عامون ک انقد لایک میکنی🤦🏻‍♀️👌🏻😑😑😂😂😂

وقتی دست من بشکنه پای تو بشنکه به حق زلیخا😑😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
هییی خاک به سرم😱شوهرم الان میبینههههههههه اسکلت نکردم امروز نوشابه زرد جدی بودم😕

هوم باشه تو راست میگی  

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
وقتی دست من بشکنه پای تو بشنکه به حق زلیخا😑😂

انگشتات بشکنه ب حق پوتیفارِ بزرگ ✌🏻😑😂💔

شات بدی شات میدم😏😂😎🙌🏻

بدععععع✌🏻😎

فاذا_ماذا#   چرا😲 _شفا_مفا_انشالله_ماشالله#  

التماس.مکن.تا2.روز#  

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
😕 نی_نی_یار_۵# بیا منو بترکون🙃

عزیزم باید اولش @ بزنی نه هشتگ