2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

24ماه

خانمی خود بارداری 9 ماه هست شاید منظورت 24 هفته بود 

واقعا متاسفام ان شاالله زودتر نی نی سالم و خوشگلت رو بغل کنی

یک نکته مهم: سعی کن زیاد سینه ات حساس نشه چون سقط داشته احتمالش هست شیر بیوفته اگه شیر بیوفته موقتا نازا میشی دقیقا میشی خود من 

البته این راه داره  و اصلا نترس من الان نی نی دارم

اگه یه مدت گذشت و باردار نشدی بعد چند ماه سینه ات رو یکم نوکشو فشار بده اگه ازش مایع میاد یعنی بعد سقط پرولاکتینت بالا رفته که یه قرص ساده داره میخوری درجا باردار میشی

کلا سعی کن زیاد سینه ات حساس نشه  اصلا اصلا هم جای نگرانی نیست خودتو اذیت نکن خیلیا هم دوران شیردهی حتی باردار میشن

من ژنیتیکی پرولاکتینم بالا میره حتی توی مجردی شیر داشتم بازم آدم با آدم فرق داره

خانمی خود بارداری 9 ماه هست شاید منظورت 24 هفته بود  واقعا متاسفام ان شاالله زودتر نی نی سالم ...

اره 24هفته شما سقط داشتین؟چند وقت بعدش باردار شدین؟منکه الان 20روزه هنوز شیر دارم

اره 24هفته شما سقط داشتین؟چند وقت بعدش باردار شدین؟منکه الان 20روزه هنوز شیر دارم

من چون از مجردی میدونستم شیر دارم ازدواج کردم درجا رفتم سراغ درمانش اولین بچه رو زیر یه سال باردار شدم ولی دومین بچه خیلیییییییی طول کشید و خیلی خونریزی داشتم اونم به خاطر خشک نشدن شیرم بود خیلی اذیت شدم تا اینکه دکتر قرص کابرگولین داد هفته ایی یه بار اونم یه نصفه تا چهار هفته خوردم باردار شدم ولی نمیدونستم باردارم وسیله سنگین بلند کردم درجا سقط کردم خیلی دردش وحشتناک بود باورت نمیشه درد سقط اط درد زایمان طبیعی بیشتر هست

دوباره نه ماه دیگه طول کشید و همچنان شیر و قرص تا باردار شدم این بچه رو هم از شیر گرفتم باز و باز و باز و باز شیر و خونریزی تقریبا دو سال خونریزی

خیلی وحشتناک بود

ما چون ارثی هستیم دکترا بهم گفتن تا دوباره بچه دار نشم خوب نمیشم 

همش با این شیر درگیری دارم

اسی شما اگه ارثتون بود همون اول باردار نمیشدی جالا برو دکتر بهت قرص بده اول شیرت رو خشک کن تا بتونی باردار بشی

نمیدونم چرا خیلیا هم با شیر باردار میشن

فقط ماهی که قرص میخوری نباید اقدام داشته باشی