2777
2789
حامده لیلا حتما

لیلا گور ب گورشدک😁😁

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
دقیقااا😑😂

عااااااشق امضاتم لنتي🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تبریک خانم مامان   ایشالا خوشبختیشو ببینی با چشمات واسه منم دعا کن     واسه حاجت ...

😶😶

باشه عزیزم حتما برات دعا میکنم🙏🏼💗💋😍

ولی تیکر ب وقت تولد خودم بود 😅😅

۲۶ آبان ک یادم رفته بود برش دارم😐💔😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

اسی اگ روی سینا کراش داری بهتره بگم با این جنگولک بازیای ریحانه ی پارسا پدر دیگه نشون نمیده و دیگه جناب کراشتون رو در تلویزیون نمیتونی ببینی

علی برکت الله👋🏻😆😆

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

به نظرم بیخیال  

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
عااااااشق امضاتم لنتي🤣🤣🤣🤣🤣🤣

امضامم عاشق تو شده لهنتیییی😂✌🏻❤️

پس مبارکه 

کی بیایم برا امر خیر؟🤣😂😂😂

نههه اینو ندیدم😅 ینی هستن اینجوری؟!

آره بابا خیلییییی زیاد 

زمانی که فیلم جومونگ پخش میشد فامیله ما میخواست اسمه بچشو بزاره سوسانو 🤣🤣🤣

تازه الان هر دختری که دیدی اسمش ستایشه بدون به خاطر فیلمه ستایشه یعنی دیدم خیلیا رو که میگم ها 🤣🤣🤣🤣

(کاربر تیلوریا k ) کاربری خودمه ولی دست یه دوست بوده تاپیکا واسه من نیست .🫤

آره بابا خیلییییی زیاد  زمانی که فیلم جومونگ پخش میشد فامیله ما میخواست اسمه بچشو بزاره سوسانو ...

تازه بابای من میخواست اسم داداشمو بزاره ستایشعلی ما دیگه  منصرفش کردیم👋🏻😐💔😂

آره بابا خیلییییی زیاد  زمانی که فیلم جومونگ پخش میشد فامیله ما میخواست اسمه بچشو بزاره سوسانو ...

چون طرفدار تیلوری یکی طلبت  

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
تازه بابای من میخواست اسم داداشمو بزاره ستایشعلی ما دیگه  منصرفش کردیم👋🏻😐💔😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای جر خوردم 

(کاربر تیلوریا k ) کاربری خودمه ولی دست یه دوست بوده تاپیکا واسه من نیست .🫤

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای جر خوردم 

😂😂💔