2777
2789
حامده لیلا حتما

لیلا گور ب گورشدک😁😁

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
دقیقااا😑😂

عااااااشق امضاتم لنتي🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دريا هستم🌊🌊. با موهاي فرفري👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱.                        …….   تو دي ماهي و ان دلبر بهار است.                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبریک خانم مامان   ایشالا خوشبختیشو ببینی با چشمات واسه منم دعا کن     واسه حاجت ...

😶😶

باشه عزیزم حتما برات دعا میکنم🙏🏼💗💋😍

ولی تیکر ب وقت تولد خودم بود 😅😅

۲۶ آبان ک یادم رفته بود برش دارم😐💔😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

اسی اگ روی سینا کراش داری بهتره بگم با این جنگولک بازیای ریحانه ی پارسا پدر دیگه نشون نمیده و دیگه جناب کراشتون رو در تلویزیون نمیتونی ببینی

علی برکت الله👋🏻😆😆

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

به نظرم بیخیال  

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
عااااااشق امضاتم لنتي🤣🤣🤣🤣🤣🤣

امضامم عاشق تو شده لهنتیییی😂✌🏻❤️

پس مبارکه 

کی بیایم برا امر خیر؟🤣😂😂😂

نههه اینو ندیدم😅 ینی هستن اینجوری؟!

آره بابا خیلییییی زیاد 

زمانی که فیلم جومونگ پخش میشد فامیله ما میخواست اسمه بچشو بزاره سوسانو 🤣🤣🤣

تازه الان هر دختری که دیدی اسمش ستایشه بدون به خاطر فیلمه ستایشه یعنی دیدم خیلیا رو که میگم ها 🤣🤣🤣🤣

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
آره بابا خیلییییی زیاد  زمانی که فیلم جومونگ پخش میشد فامیله ما میخواست اسمه بچشو بزاره سوسانو ...

تازه بابای من میخواست اسم داداشمو بزاره ستایشعلی ما دیگه  منصرفش کردیم👋🏻😐💔😂

آره بابا خیلییییی زیاد  زمانی که فیلم جومونگ پخش میشد فامیله ما میخواست اسمه بچشو بزاره سوسانو ...

چون طرفدار تیلوری یکی طلبت  

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
تازه بابای من میخواست اسم داداشمو بزاره ستایشعلی ما دیگه  منصرفش کردیم👋🏻😐💔😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای جر خوردم 

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
چون طرفدار تیلوری یکی طلبت    

آره بابا عاشقشم جذابه عوضیییییی😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای جر خوردم 

😂😂💔