2777
2789
عنوان

پیتزا پارتی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 35 پست
مهمونی نیس همین ۵ تا ییم همش میبینیم همو

ببخشیذ که میگم ،ولی حتما پنجره ها رو باز بذار که خطر به حداقل برسه ،اگه خطری باشه 

در مورد غذاتم کنار یه غذای سنگین مث پیتزا ،سوپ مرغ و قارچ‌بذاری بهتره ،که راحت کنه هضمش رو دوباره غذای سرخ کردنی نذار ،سالاد ماکارونی و این مدل سالادا هم سنگینه‌،مناسب نیست

عاشقم، عاشق ستاره صبح💠عاشق ابرهای سرگردان💠عاشق روزهای بارانی💠 عاشق هر چه نام توست بر ان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالاد سزار

سالاد ماکارونی

سیب زمینی سرخ کرده

چیپس و ماست

به نظر من یه چیزی کنارش بذار فست فودی باشه آش و کوکو و پیتزا کنار هم اسمشونم قشنگ نیس😂

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
لازانیا بزارم چی ؟

اونم خیلی خوبهه... بستگی به مهمونات داره چون غریبه نیستن و سلیقشون رو میدونی راحت میتونی غذای مورد علاقشون رو بذاری...

لازانیا هم راحته و سریع پخته میشه...مثلا میتونی دو مدل لازانیا سبزیجات و گوشت بذاری...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
سوپ چی خوبه شیر و خامه ؟

بسته به ذائقه تون 

شیر و خامه خوبه ولی به نظرم با پیتزا سنگین میشه 

مرغو ورمیشل 

یا مرغ قارچ و ذرت

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

مردم جر خوردن از دست کرونا کشته دادن ،مرگ دادن،یعنی شوهرت یه دقیقه محل کارش نرفته،یعنی جاریت یه دقیقه پاشو از خونه نزاشته بیرون،پیتزا پارتی چیه،دهن همه سرویس شده با فرهنگ بشین خونت،غذا رو بده بوت بخوره

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

مردم جر خوردن از دست کرونا کشته دادن ،مرگ دادن،یعنی شوهرت یه دقیقه محل کارش نرفته،یعنی جاریت یه دقیق ...

شوهر من هرروز میره خونه مامانش

هرروز

برادر شوهرم هم هر روز نره

یه رپز درمیون میره