2777
2789
عنوان

به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست
اللهم صل علی محمدوعلی محمدوعجل فرجهم..آروم باش.هیچی تو دنیا ارزش ناراحت شدن نداره والله

نمیشه دست خودم نیس هرچی این حرفا رو با خودم میگم فایده نداره خدا هیچکیو دچار مریضی روحی نکنه

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید که این سوالو میپرسم،میشه به منم بگید دقیقا چجوریه،چون من نمیدونم مال منم همینه یا ن

یدفه تموم بدنم گر میگیره ضربان قلبم میره بالا نفس تنگی میگیرم بعدش دوباره بدنم یخ میشه خیلی بده

ای خدا چیکار کنم آره رفتم دیگه نمیدونم چیکار کنم تازه دارو شرو کردم شما میگی مت خوب میشم دلم برا روز ...

ببین من خودم دو بار حمله داشتم سبک زندگیمو عوض کردم خوب شدم شما هم سخت نگیر رها کن خودتو نشین الکی حرص بخور فقط خودت ضرر میکنی سعی کن ی کوچولو سبک زندگیتو عوض کنی

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
ببین من خودم دو بار حمله داشتم سبک زندگیمو عوض کردم خوب شدم شما هم سخت نگیر رها کن خودتو نشین الکی ح ...

چطوری عوض کنم کمکم میکنی 

از فکرو خیاله من بعد ازدواج اینطوری شدم ی سقطم داشتم بدترم کرد

منم فکر کنم همینم،وقتی نگران میشم یهو ضربان قلبم میره بالا که صداش رو هم ميشنوم،نفسم دیگه بالا نمیاد یخ میزنم بعضی وقتا هم سر درد میگیرم،بعضی وقتا هم یهو نگران ی موضوعی میشم و دوباره همین آش و همین کاسه،همینه یا مشکل من چیز دیگه ايه؟آخه من اريتمي هم دارم

لايك نكنيد لطفا😉
چطوری عوض کنم کمکم میکنی 

ببین فقط اینو از من بشنو برای چیزایی که استرس داری همش بگو خوب مگه آخرش چی میخاد بشه بعد میبینی که واقعا اخرش جیزی نیس برای حرف دیگران خودتو ناراحت نکن ی برنامه برای خودت بریز و خودتو دوست داشته باش به خودت جایزه بده مثلا بگو اگه تونستم ۵ساعت بی استرس باشم برای خودم ی قهوه درست میکنم 

دعا خیلی بکن میدونم حسش نیس ولی بشین مثلا امروز برای افراد آپارتمان بغلیتون برای حاجتاشون صلوات بفرس انقدر حس خوبی میده ی دفعه امتحان کن

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
ببین فقط اینو از من بشنو برای چیزایی که استرس داری همش بگو خوب مگه آخرش چی میخاد بشه بعد میبینی که و ...

مرسی عزیزم

میشه واس حفظ ابروی منم بزارید؟😔😔

سلام عزیزم خوبی الان برات میزارم

سلام عزیزم خوبی الان برات میزارم

مرسی گلم

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍