2777
2789
😊😊😊اگه تا همین حد باشه مشکلی نیست.بدبختی اینه که اینا رعایتم بشه باز دست بردار نیستید

دست بردار نیستیم؟؟؟؟اینا توقعات زیادیه واقعا؟عجبا

هیاهوی بسیار برای هیچ...
اره خب حرفایی ک راجب شناخت قبل و بعد ازدواج میزنید درست ولی اینا بعداذب توقع تبدیل نمیشه نیازه دو ط ...

احساس داریم. مردها هم احساس دارند. ولی اولویت ها فرق میکنه. چرا خانمها ارضای عاطفی براشون اولویته؟ چون این شکلی ساخته سده اند. زن به این شکل ساخته شده که اولویت ها ش به این شکل هستند:

1- ارضای حسی و عاطفی

2-حس مالک کسی بودن

3-حس کسی مالکتون باشه

4- فرزند پروری

5- ارضای جنسی

حالا این اولویت ها در آقایون فرق میکنه. اولویت اول آقایون مسایل جنسی هست که اگر اون اولویت برآورده نشه خب مطمئنا به دومی و سومی نمیرسه. همونطور که برای خانمها همینطوره که اگر اولی ارضا نشه حالا هر چی تلاظ کنی برای ارضای چهارمی و پنجمی حس میکنی یه چیزی کمه.

برای همین باید خودمون رو بشناسیم و طرفمون رو بشناسیم و بین خواسته ها تعادل برقرار کنیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احساس داریم. مردها هم احساس دارند. ولی اولویت ها فرق میکنه. چرا خانمها ارضای عاطفی براشون اولویته؟ چ ...

احساس دارید و میگید ارضای جنسی الویته؟

راستش یکم سخته درک کردنتون موجودات عجیبی هستین 😂چرا براتون مهمتره تو رابطه؟ماهم میل جنسی داریم چرا برای شما الویته؟ 😐

هیاهوی بسیار برای هیچ...
احساس دارید و میگید ارضای جنسی الویته؟ راستش یکم سخته درک کردنتون موجودات عجیبی هستین 😂چرا براتون ...

والا دقیقا به همون دلیلی که ما خیلی عجیب هستیم شما هم برای ما عجیب هستین! چرا ارضای عاطفی برایتون مهمه ولی جنسی اونقدرا مهم نیست؟؟؟

اینها رو باید بریم از خدا سوال کنیم که مرد و زن رو این شکلی آفریده!

ولی هست؟ اینکه اینهمه ما مردها متهم هستیم به توجه به مسایل جسنی و سیر نشدن ازش دقیقا اینه که شالوده و ساختار مرد رو این شکلی ریختند. حالا به هر دلیلی نمیدونم!

و اینکه اینهمه خانمها نیاز عاطفی دارند و توجه و مهر طلبی دارند هم دقیقا به شالوده اونها بر میگرده. 

ساختار آدمیزاد چه زن چه مزد یه سری ویژگیهایی داره که نمیشه ازش چشم پوشی کرد.

فقط مشکل قضیه اینه که مسایل جنسی شیطانی هستند و عشق و مهرطلبی و ... آسمانی!

ولی هر دو دقیقا به یک منظور ساخته شده اند.

والا دقیقا به همون دلیلی که ما خیلی عجیب هستیم شما هم برای ما عجیب هستین! چرا ارضای عاطفی برایتون مه ...

انقد عمیق ب این تفاوت نگاه نکرده بودم 😐واقعا برام عجیبه ک براتون ارضای نیاز عاطفی عجیبه 😐😐تعجب میکنم خدایی 😐😂

کجاش اصن انقد عجیبه ک ما ارضای نیاز عاطفیو الویت میدونیم؟

نیاز ب اینکه بهتون محبت کنند ندارید؟

هیاهوی بسیار برای هیچ...
والا دقیقا به همون دلیلی که ما خیلی عجیب هستیم شما هم برای ما عجیب هستین! چرا ارضای عاطفی برایتون مه ...

بعدم کی گفته نیاز جنسی برامون مهم نیس؟معلومه ک هست 

هرکی انکارش کنه دروغ گفته 

ولی الویت نیست خدایی 😐😐😐

هیاهوی بسیار برای هیچ...
انقد عمیق ب این تفاوت نگاه نکرده بودم 😐واقعا برام عجیبه ک براتون ارضای نیاز عاطفی عجیبه 😐😐تعجب می ...

من نگفتم نداریم. ببین من اولویت ها رو گفتم.

برای خانومها گفتم مال آقایون رو هم به نظرم اولی ش رو گفتم. هر جا این اولویت ها رو بخای به هم بزنی به نظر میاد یا طرف نرمال نیست یا قضیه بغرنج و سخت میشه.

نمیگم اگر کسی به این چیزا توجهی نداشت خیلی عارفانه داره برخورد میکنه و اگر توجه داشت خیلی شیطانی. ولی هست. اگر کسی رو میخای انتخاب کنی ب اید با چشم باز همه چی رو در نظر بگیری. طرف تو هم باید بتونه بین ارضای عاطفی برای شما و ارضای جنسی خودش هماهنگی و تعادل ایجاد کنه.

همه اینها یه کم پختگی و مدیریت میخاد و شناخت از خود.

خیلی از مردها و به ضخصه خودم بعد از ازدواج تازه خودمون رو میشناسیم و تازه میفهمیم ما کی هستیم و چی برامون مهمه. ولی چیزی که میدونم همه اینها باید با هم باشه.

بعضی وقتها محدودیت ها توی یه سنینی آدم رو حریص میکنه ولی بعدش حواست نباشه میخای زیاده روی کنی. 

بهترین روش برای انتخاب و شناخت اونی که میخای آینه باهاش بهترین زندگی یا حداقل زندگی با کمترین چالش رو داشته باشی رفتن پیش مشاوره. چون اکثرا فکر میکنند با چند بار بیرون رفتن همیدگه رو خوب میشناسند رد صورتی که سخت در اشتباهند.

من نگفتم نداریم. ببین من اولویت ها رو گفتم. برای خانومها گفتم مال آقایون رو هم به نظرم اولی ش رو گف ...

اها فهمیدم 

بلاخره ی تفاوتایی بین زن و مرد هست باید اونارو فهمید تا بهتر بشه درک کرد طرف مقابلو 

مرسی واقعا حرفاتون خ خوب بود 🙂

هیاهوی بسیار برای هیچ...