2777
2789
عنوان

درس خوندن مجازی...

3059 بازدید | 62 پست

کیا مجازی درس میخونید؟

چندمید؟

چطور درس میخونید؟

برنامتون چیه؟

حوصلتون میکشه واسه درس خوندن یا کشک؟

؟؟؟

#نسل_سوخته

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندم نیستیم  دانشجوی ارشدیم فکرشم نمیکردم چندمی باشی 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

من

ترم یک دانشگاه هستم مهندسی شیمی 

به سختی درس می خونیم چون خیلی فرق داره با دبیرستان 

چون تکلیف میدن و باید معدل الف بشم می خونم

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
همه نسلا سبزن☹

ما دیگ خاکستر شدیم 

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

سلام

یک عدد ترم اولی بیچاره ام

با ارزوی دانشگاه شبا میخوابیدم

الان با کابوس سامانه ی مجازی اموزش نوید از خواب پا میشم

دهه_هشتاد#  

نسل_سوخته_ماییم#  

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
امروز با استادمون رفتم حموم.

روانشناسی خوندی؟

چندم نیستیم  دانشجوی ارشدیم فکرشم نمیکردم چندمی باشی

بزرگ و کوچیک اومده

سطح شعورت باید بالا باشه عزیزم سن ی عدده😉😉

دانشگاه حضوری خوبه. مجازی اصلا متوجه نمیشم.

باز خوبه شما درکی از حضوری داشتید ما ترم اولی ها بیچاره چی😢

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬