2777
2789
عنوان

حس ششمی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم۲سال دیگه عقدکنی خالتم حس میکنم۴یا۳سال دیگه

چقدر حرفاتون درست در میاد؟

اخه من خودم حس میکردم سال دیگه . میخواستم بدونم سال دیگه چه موقع؟

متولد۸۴ نیستم🤐
چندسالته خالت چنده

عزیزم عشقم انتقالی میگیره؟ میاد پیشم؟ بهم وفاداره؟ چ حسی بهم داره؟ دلتنگم میشه؟ کی جدیش میکنه؟ بهم میرسیم

لطفاً همه شونو جواب بده ❤️

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
حس میکنم خواهرت اگه بادوستاش باخواهری چیزی بره تفریح واینا هم براش خوب میشه هم اینکه حس میکنم این کا ...

و اینکه من فال ازدواج ابن سینا رو گرفتم واسه ازدواج گفت خودم ۱۴۰۱ و خالم امسال . نمیدونم هر کدوممون کی عقد میکنیم؟

متولد۸۴ نیستم🤐
عزیزم عشقم انتقالی میگیره؟ میاد پیشم؟ بهم وفاداره؟ چ حسی بهم داره؟ دلتنگم میشه؟ کی جدیش میکنه؟  ...

انتقالی نمیگیره فعلا

بهت وفادارع

دوست دارع

ارع دلتنگت میشه

حس میکنم وقتی همچیوآماده کرد

@nafas_j   بیا

وااایییی مرسییی عشقم

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
انتقالی نمیگیره فعلا بهت وفادارع دوست دارع ارع دلتنگت میشه حس میکنم وقتی همچیوآماده کرد

عزیزم چند وقت دیگ جدیش میکنه ؟کی انتقالی میگیره پس؟ 

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
انتقالی نمیگیره فعلا بهت وفادارع دوست دارع ارع دلتنگت میشه حس میکنم وقتی همچیوآماده کرد

شغل آیندم چیه؟

اونی که باهاش ازدواج میکنم چه کارس و چه شکلیه و چجوری آشنا میشیم از فامیلای نزدیکمونه یا غریبست؟شخصیتش چجوریه؟

خواهشِ میکنم ج بده،ممنونت میشم

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪