نفسس۸۴ مدیر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 333 عنوان حس ششمی ها | مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 116 پست جان من یکی بیاد به من بگه چه موقع عقد یا نامزد میکنم؟ ایا با عشق ازدواج میکنم؟خالم چه موقع ازدواج میکنه؟ ایا با کسی که دوسش داره ازدواج میکنع؟ای خدا تورو خدا یکی جواب بده متولد۸۴ نیستم🤐 1399/08/28 | 03:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روووژان عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 6580 حس میکنم خواهرت اگه بادوستاش باخواهری چیزی بره تفریح واینا هم براش خوب میشه هم اینکه حس میکنم این کا ... حس شخص مد نظرم به من چیه؟و منو چه طور دختری میبینه؟
نفسس۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 333 حس میکنم۲سال دیگه عقدکنی خالتم حس میکنم۴یا۳سال دیگه چقدر حرفاتون درست در میاد؟اخه من خودم حس میکردم سال دیگه . میخواستم بدونم سال دیگه چه موقع؟ متولد۸۴ نیستم🤐
niluli عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 741 حس شخص مد نظرم به من چیه؟و منو چه طور دختری میبینه؟ اگه دختره خوبی هستی عاشقه خوبیته
پانداااااااااااااااا عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 چندسالته خالت چنده عزیزم عشقم انتقالی میگیره؟ میاد پیشم؟ بهم وفاداره؟ چ حسی بهم داره؟ دلتنگم میشه؟ کی جدیش میکنه؟ بهم میرسیملطفاً همه شونو جواب بده ❤️ میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
niluli عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 741 چقدر حرفاتون درست در میاد؟ اخه من خودم حس میکردم سال دیگه . میخواستم بدونم سال دیگه چه موقع؟ شایدسال دیگه نامزدکنی یه سال بعدش عقدمعلوم نیس
نفسس۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 333 حس میکنم خواهرت اگه بادوستاش باخواهری چیزی بره تفریح واینا هم براش خوب میشه هم اینکه حس میکنم این کا ... و اینکه من فال ازدواج ابن سینا رو گرفتم واسه ازدواج گفت خودم ۱۴۰۱ و خالم امسال . نمیدونم هر کدوممون کی عقد میکنیم؟ متولد۸۴ نیستم🤐
روووژان عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 6580 اگه دختره خوبی هستی عاشقه خوبیته دقیقاااااا..راجبم با خانوادش حرف زده؟؟؟؟میاد خواستگاری؟؟؟
ترنج1372 عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 381 وای تا خلوته بم بگو شوهرم کی رسمی میشه.اصلا میشه تق و لقه کارش تو شهرداری.پولدار میشیم عاشق شوهرم و نی نی م و زندگمیمم
niluli عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 741 عزیزم عشقم انتقالی میگیره؟ میاد پیشم؟ بهم وفاداره؟ چ حسی بهم داره؟ دلتنگم میشه؟ کی جدیش میکنه؟ ... انتقالی نمیگیره فعلابهت وفادارعدوست دارعارع دلتنگت میشهحس میکنم وقتی همچیوآماده کرد
nafas_j عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2167 @nafas_j بیا وااایییی مرسییی عشقم من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐 در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
پانداااااااااااااااا عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 انتقالی نمیگیره فعلا بهت وفادارع دوست دارع ارع دلتنگت میشه حس میکنم وقتی همچیوآماده کرد عزیزم چند وقت دیگ جدیش میکنه ؟کی انتقالی میگیره پس؟ میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
nafas_j عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2167 انتقالی نمیگیره فعلا بهت وفادارع دوست دارع ارع دلتنگت میشه حس میکنم وقتی همچیوآماده کرد شغل آیندم چیه؟اونی که باهاش ازدواج میکنم چه کارس و چه شکلیه و چجوری آشنا میشیم از فامیلای نزدیکمونه یا غریبست؟شخصیتش چجوریه؟خواهشِ میکنم ج بده،ممنونت میشم من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐 در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
niluli عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 741 و اینکه من فال ازدواج ابن سینا رو گرفتم واسه ازدواج گفت خودم ۱۴۰۱ و خالم امسال . نمیدونم هر کدوممون ... تودوسال دیگه خالت۳یا۴سال دیگه
پانداااااااااااااااا عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3300 انتقالی نمیگیره فعلا بهت وفادارع دوست دارع ارع دلتنگت میشه حس میکنم وقتی همچیوآماده کرد از نظرش چ جور دختریم؟ میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔