2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین😭

238 بازدید | 8 پست

با ادم مهرطلب چ جوری رفتارکنبم؟بابام روزگارمون سیاه کرده همش ب فکر اینه چیکار کنه بقیه ازش تعریف کنن. همیشه بقبه رو نسبت ب ما الویت قرار داده وایه اینکه خودشیرینی کنه. الانم منپ اذیت میکنه که اگه فلان رفتارت ادامه بدی هبشکی ازت تعریف نمیکنه فلان لباس بپوشی مردم این حرفو میگن پشت سرت. فلان جور دخترارو هیچکس نمیگیره و... روزگارم سیاه کرده. اعتماد ب نفس منم اورده پایین

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن

محلش نده

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای منم اینطوریه. ما کار خودمونو میکنیم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بشین باهاش صحبت ک این مردمی ک تو میخوایم دوستمون داشته باشن وقتی ایشالا بعد از 120 سال به رحمت خدا رفتیم تو فکر اینن ک شام نوشابه مشکی بردارن یا زرد

بعد چن روزم فراموش میکنن ک اصلا وجود داشتیم

تو برو خود را باش

عشقم پدر منم همینجوریه منم اذیت شدم ولی اهمیت ندادم کار خودم کردم سرکار برو دستت بره تو جیب خودت مستقل شدی تا حدودی درست میشه اعتماد بنفستو با کارایی که دوست داری به اوج برسون به حرفای همه گوش کن ولی با تصمیمم خودت با فکر خودت با علایق خودت حرکت کن تو ایران فقط پشت پرده موفق میشی در ظاهر باید شبیه خودشون باشی هرکی کشورش یه قانونی داره دیگه اینم اینه💙🧿

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk
بابای منم اینطوریه. ما کار خودمونو میکنیم.

منم خودم عوض نکردم ولی حرفاش مثل خوره اذیتم میکنه وقتی میگه فلان دخترارو هیشکی نمیگیره خیلی ادیت میشم. ب چشم یه ابزار بهم نگا میکنه که منو طبق سلیقه ی بقیه شکل بده😭

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن

به راهی که اکثر مردم می روند بیشتر شک کن

اغلب مردم فقط تقلید میکنند

از متمایز بودن نترس

انگشت نما بودن بهتر از احمق بودن است...

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
منم خودم عوض نکردم ولی حرفاش مثل خوره اذیتم میکنه وقتی میگه فلان دخترارو هیشکی نمیگیره خیلی ادیت میش ...

بگو پدر من وقتی شما اینطوری میگی بقیه هم به خودشون اجازه میدن بهم توهین کننا. من هرطوری ام دختر شمام و باید حامی من باشی.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel