2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حتما با یه دکتر متخصص عروق مشورت کن

چای ترش یا چای مکه خیار ماست انار و کلا هر چیزی که رقیق کننده و تصفیه کننده خون هست برات خوبه و بهتره با یه عطاری معروف مشورت کنی هم برات برنامه غذایی دقیق میده هم یه عرقیجاتی که فشارتو متعادل کنه

سعی کن آروم باشی کتاب فلورانس اسکاول شین و شفای زندگی لوییز هی رو حتمااااا بخون 

و اینکه 

حتما با یه دکتر متخصص عروق مشورت کن چای ترش یا چای مکه خیار ماست انار و کلا هر چیزی که رقیق کننده و ...

دیشب متخصص بودم اکو گرفتم نوارقلبم همینطور..شکرخدا گفت سالمن فقط فشارم 15بود گفت زیاده

معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد  
دیشب متخصص بودم اکو گرفتم نوارقلبم همینطور..شکرخدا گفت سالمن فقط فشارم 15بود گفت زیاده

دلیلشو نگفت آزمایش خون حتما بده چون از دلایل مهمه مهمه مهم فشار خون غلظت خون بالا مشکلات غده تیرویید و مشکل کلیه هس

دلیلشو نگفت آزمایش خون حتما بده چون از دلایل مهمه مهمه مهم فشار خون غلظت خون بالا مشکلات غده تیرویید ...

ازمایش  نوشته فردا باید برم گفت تازه اینطوری شدی خداکنه به کلیه اسیب نزده  باشه

دلیلشو نگفت آزمایش خون حتما بده چون از دلایل مهمه مهمه مهم فشار خون غلظت خون بالا مشکلات غده تیرویید ...

شما تجربه داشتین -??

من بیشتر تقصیرخودمه...هم چاقم هم سنم کمه هم چربی ونمک زیادمصرف میکردم

مادربزرگم سالها درگیرش بود و بلخره فهمیدیم سالها مشکل تیرویید داشته!!!!که با عمل دیگه فشار خونش درما ...

خداروشکر...منم بایدبرم ازمایش

خداروشکر...منم بایدبرم ازمایش

حتما برو عزیزم بعد نمک برات ضرر داره اگه هم نخوری مشکل تیرویید باز پیدا میکنی که باید برای جلوگیری از این حتما ید استفاده کنی تو داروخونه ها هست بگو ید میخام

حتما برو عزیزم بعد نمک برات ضرر داره اگه هم نخوری مشکل تیرویید باز پیدا میکنی که باید برای جلوگیری ا ...

واقعا باشه ممنون مرسی