2777
2789
عنوان

همسرم رفته بود فروشگاه خرید کنه یه آقاهه اومد 2.5 تومن خرید کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 9478 بازدید | 273 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدااا دلم اتیش گرفت چرا خدا نگاه نمیکنه چرا این همه تفاوت مثلا چی میشه همه تو رفاه باشن مگه اخه ...

هرکی به اندازه ظرفیتش باید پول داشته باشه جیگر واس همین خاطر خدا همرو تورفاه نمیزاره البته اونی ک بازحمت پول بدس میاره قدرشو میدونه

چه حرفیه اخه ، عزیزم ما هم هر 5یا6 ماه میریم فروشگاه خرید کلی همینقدر میشه، همیشه خرید که نمیکنیم

منظور استارتر اختلاف طبقاتي جامعه هست كه يكي هر هفته ميره فروشگاه ٢-٣ ميليون خريد ميكنه و يكي ديگه با ١٠٠٠ توكن نميتونه واسه نوه اش خوراكي بخره

منظور استارتر اختلاف طبقاتي جامعه هست كه يكي هر هفته ميره فروشگاه ٢-٣ ميليون خريد ميكنه و يكي ديگه ب ...

خدا رو شکر از هر ده نفر یکی منظور دقیق آدمو میگیره...متشکر از تو دوست عزیز

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حس سوپر من گرفتتش

والا منه ادم جز نهایت بتونم به ۴نفر دور خودم که میشناسمشون در حد توانم کمک کنم اگه بقیه هم بکنن بازم فقر ریشه کن نمیشه !!! ریشه ای تر از این حرفاست 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما

اسی کاش بعداز این که واسه اون پیرمرد ناراحت شدین واسه اون مرد دیگه خوشحال می شدین از اینکه یه هم وطن داره واسه زن و بچه اش خرید می کنه از اینکه محتاج نیست از این دستش پیش کسی دراز نیست .....