2777
2789
عنوان

سلام به دوستای گلم بیاین دور هم باشیم☺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 47326 بازدید | 12714 پست
نگو بزرگتره،بگو کوچیکتره

اگه بع ازدواج ختم شد چی ! مامانم کلم رو با انبر دست میکنه 😐😐😐😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
سلام خوشگلم خوبی ؟؟       منم دلم برات تنگ شده ...من خیلی کم میام اینجا یعنی تو نی ...

سلاااااااممممم فاطی خوبی

لایک نکنییییدددددد🔪🔪🔪🚬🚬🚬💉💉💉🔨⁦⚒️⁩⁦🛠️⁩⁦⛏️⁩⁦✂️⁩⁦⚔️⁩⁦🗡️⁩💣💣📢🔕🚫❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خوشگلم خوبی ؟؟       منم دلم برات تنگ شده ...من خیلی کم میام اینجا یعنی تو نی ...

دلم برات تنگ شده دوست قشنگم،چه ساعتی میای،بگو من کل تاپیک رو‌بخاطرت آنلاین میکنم

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
نه#  

یس#  

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
اگه بع ازدواج ختم شد چی ! مامانم کلم رو با انبر دست میکنه 😐😐😐😂

۴ماه که چیزی نیست

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ولی حیف دوستم ۴ ماه بزرگتره ازش مامانم نمیزاره بزرگتر باشه چی کار کنم؟!😐😂

سلام آجی خوبی؟؟

فرقی نمیکنه 

مهم دل و درکه

بیخیال کلی گوییا

http://goftino.com/c/BXs8Ssبا انحراف و تعصب به جایی نمیرسیم.انسانم آرزوست.  just god    انسان سالار_یکتا پرست_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه)   با احترام به تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)میتونیم قشنگ زندگی کنیم.قضاوت و کلی گویی ممنوع.لطفا این کاربری رو تو تاپیکای عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_تاریخی_نژادی_غیر مجاز تگ نکنید.با تشکر.علت این که میگم just god اینه که اولا جز خود خدا هیچکسو ندارم.ثانیا طبق عقاید شخصی خودم توکل و توسل به غیر از خدا رو کلا گناه و اشتباه میدونم.لطفا اینقدر سوالات شخصی نپرسید.فقط بدونید که همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه
۴ماه که چیزی نیست

اینو به مامانم بگو 😐😂

سلاااااااممممم فاطی خوبی

سلااااااام خوشگلم خوبی ؟؟

تروخدا نگو فاطی بدم میاد  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
اینو به مامانم بگو 😐😂

بده شمارشو تا فردا بگم😂

سلام آجی خوبی؟؟ فرقی نمیکنه  مهم دل و درکه بیخیال کلی گوییا

سلام اجی ناهید

منم موافقم اینو ولی مامانم مخالفه 😕

سلام به همگی  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
سلااااااام خوشگلم خوبی ؟؟ تروخدا نگو فاطی بدم میاد    

هروقت اینا لایکم‌نکردن منم‌نمیگم فاط.... خداااا😭😭😭😭😭😭😢😢😢

لایک نکنییییدددددد🔪🔪🔪🚬🚬🚬💉💉💉🔨⁦⚒️⁩⁦🛠️⁩⁦⛏️⁩⁦✂️⁩⁦⚔️⁩⁦🗡️⁩💣💣📢🔕🚫❌
بده شمارشو تا فردا بگم😂

الانم بیداره ها 😂😂