2777
2789
عنوان

سلام به دوستای گلم بیاین دور هم باشیم☺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 47346 بازدید | 12714 پست
❤🍃گفتیم عشق رابه صبوری دوا کنیم هر روز عشق بیشتر و صبر کمتر است 👤 سعدی

داستان های من پراز ماجراجویی های عاشقانه است،لیلی و مجنون و شیرین و فرهاد نیست.

داستان عشق من،عاشقانه های کودکانست

عشق،یعنی دیوانگی♥

باید دیوانه باشی تا عاشق کسی شوی که هیچوقت به تو فکر هم نکرده...

و باید عاشق باشی تا دیوانه وار عشقت را ثابت کنی♥🍃

خودنوشت😉

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
درباره چیه خو     عروسی در کار هست بگو من ذوووق کنم      

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه بابا 

عروسی چیه ..

فقط فقط درمورد خودمه درمورد شخص دوم نیس    

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق يعني خويشتن را گم كني عشق يعني خويش را گندم كني عشق يعني خويشتن را نان كني مهرباني را چنين ...

ساراپا ا اگر زرد و پژمرده ایم 🍁

ولی دل به پاییز نسپرده ایم🍂

شکر 😍💜

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
داستان های من پراز ماجراجویی های عاشقانه است،لیلی و مجنون و شیرین و فرهاد نیست. داستان عشق من،عاشقا ...

آفرین.... بیر داناسان گوزلیم 👌👌👌❤️❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی جون خوبی عزیزم 🤗❤️🌹

سلام خوشگلم     

من خوبم تو خوبی گلم ؟؟

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه بابا  عروسی چیه .. فقط فقط درمورد خودمه درمورد ...

بگووو خو🤭😜😜😜😜😍❤️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
ساراپا ا اگر زرد و پژمرده ایم 🍁 ولی دل به پاییز نسپرده ایم🍂 شکر 😍💜

ما گنهکاریم،

آری جرم ما هم عاشقی است

آری اما آنکه آدم هست 

و عاشق نیست ،کیست؟

زندگی بی عشق، اگر باشد، 

همان جان کندن است

دم به دم جان کندن ای دل 

کار دشواری است،نیست؟

زندگی بی عشق، اگر باشد، 

لبی بی خنده است

بر لب بی خنده باید 

جای خندیدن گریست

زندگی بی عشق اگر باشد،

هبوطی دائم است

آنکه عاشق نیست،

هم اینجا هم آنجا دوزخی است

عشق عین آب ماهی 

یا هوای آدم است

می توان ای دوست 

بی آب و هوا یک عمر زیست؟

تا ابد در پاسخ این چیستان بی جواب

بر در و دیوار می پیچد طنین 

چیست؟

چیست؟

‌# قیصر_امـین_پور

الحمدالله کما هو اهله الهی همیشه خوب باشی عزیزدلم 🤗🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آجی حدیث   خوبم خدا رو شکر           شما خوبی؟؟

شوکر خوبم به خوبیتون🌸🌸🌸

معنی کن عزیزم من نمیفهمم😂😉😝💓💓💓💓💓

قربونت منم معنی دقیقش رو نمی دونم... بی نظیر 

بگووو خو🤭😜😜😜😜😍❤️

نه الان      

درس.خیلی.خره# 😂😂 شکر ایشالا زود تر باباتم خوب خوب بشه 😍🌸🌸

👍👍😂😂

مرسی مهربونم ❤❤😘😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

شوکر خوبم به خوبیتون🌸🌸🌸

خدا رو شکر        

http://goftino.com/c/BXs8Ssبا انحراف و تعصب به جایی نمیرسیم.انسانم آرزوست.  just god    انسان سالار_یکتا پرست_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه)   با احترام به تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)میتونیم قشنگ زندگی کنیم.قضاوت و کلی گویی ممنوع.لطفا این کاربری رو تو تاپیکای عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_تاریخی_نژادی_غیر مجاز تگ نکنید.با تشکر.علت این که میگم just god اینه که اولا جز خود خدا هیچکسو ندارم.ثانیا طبق عقاید شخصی خودم توکل و توسل به غیر از خدا رو کلا گناه و اشتباه میدونم.لطفا اینقدر سوالات شخصی نپرسید.فقط بدونید که همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه
ما گنهکاریم، آری جرم ما هم عاشقی است آری اما آنکه آدم هست  و عاشق نیست ،کیست؟ زندگی ب ...

تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود 🌸

سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود 🍃

حافظ_شیرازی#  

از دوست به یادگار دردی دارم کان درد به صد هزار درمان ندهم

چشم های انسان یکی از ثبت کننده های لحظات افراد هست👀

اما چشم های تو ثبت کننده ی یکی از بهترین دوستی های عالم خواهد بود🐚🙈

۵:۱۴

۹۸/۱/۲۸

خودنوشت😛

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊