2777
2789
عنوان

سلام به دوستای گلم بیاین دور هم باشیم☺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 47339 بازدید | 12714 پست
زندگی...  گرمی دلهای به هم پیوسته ست تا در آن دوست نباشد  همه در ها بسته است ⁦❤️⁩⁦❤️⁩ ...

بگذار برایت چای بیاورم،

راستی گفتم که دوستت دارم؟

گفتم که 

از آمدنت چقدر خوشحالم؟

حضورت شادی‌بخش است 

مثل حضور شعر

و حضور قایق‌ها و خاطرات دور...!

نزار_قربانی#

سلام به روی ماهت نازنینم خوبم به خوبیت 

الحمدالله کما هو اهله... 💙💚💛🌹❤️

به بنده لطف داری 

خواهش میکنم 🤗🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام دوستان          

سلام ظهرتون بخیر خوبین انشاالله؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان          

سلااااااااام بلند درگوشت😂😂🌹امیدوارم گوشت سالم بمونه😂😂

چطوووری؟؟؟چه خبرااا؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اووووووووووووووووووو چند صفحه جلو رفتتتته

سلام آبجی جون.... بیا اینجا چت کنیم با خیال راحت ❤️🤗🌹

سلام ظهرتون بخیر خوبین انشاالله؟ 

الحمدالله        

شما خوبین؟؟

http://goftino.com/c/BXs8Ssبا انحراف و تعصب به جایی نمیرسیم.انسانم آرزوست.  just god    انسان سالار_یکتا پرست_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه)   با احترام به تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)میتونیم قشنگ زندگی کنیم.قضاوت و کلی گویی ممنوع.لطفا این کاربری رو تو تاپیکای عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_تاریخی_نژادی_غیر مجاز تگ نکنید.با تشکر.علت این که میگم just god اینه که اولا جز خود خدا هیچکسو ندارم.ثانیا طبق عقاید شخصی خودم توکل و توسل به غیر از خدا رو کلا گناه و اشتباه میدونم.لطفا اینقدر سوالات شخصی نپرسید.فقط بدونید که همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه
بگذار برایت چای بیاورم، راستی گفتم که دوستت دارم؟ گفتم که  از آمدنت چقدر خوشحالم؟ حضورت شاد ...

چه حس خوبی میدی شما😍😍

سلام عزیزدلم ظهرت قشنگ😘😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

😂😂 😂😂اگه خواستی من در خدمتم

نیکی جونم😍😍سلام دخترررر خوبی؟؟؟😘😘دلم برات تنگ شده بوووود❤❤

سلااااااااام بلند درگوشت😂😂🌹امیدوارم گوشت سالم بمونه😂😂 چطوووری؟؟؟چه خبرااا؟

آاااایییی گوشممم        

خوبمممم مرسییی        ولی گوشم اوف شد        

شما خوبی؟؟

مثل همیشه.شما چخبر؟؟

http://goftino.com/c/BXs8Ssبا انحراف و تعصب به جایی نمیرسیم.انسانم آرزوست.  just god    انسان سالار_یکتا پرست_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه)   با احترام به تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)میتونیم قشنگ زندگی کنیم.قضاوت و کلی گویی ممنوع.لطفا این کاربری رو تو تاپیکای عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_تاریخی_نژادی_غیر مجاز تگ نکنید.با تشکر.علت این که میگم just god اینه که اولا جز خود خدا هیچکسو ندارم.ثانیا طبق عقاید شخصی خودم توکل و توسل به غیر از خدا رو کلا گناه و اشتباه میدونم.لطفا اینقدر سوالات شخصی نپرسید.فقط بدونید که همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه
سلام دوستان          

سلام عزیزم خوبی

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
آاااایییی گوشممم           خوبمممم مرسییی       ...

خو خواستم انرژی بدم مثلا🤦‍♀️😜🤪😂

منم خوووبم حس و حال خوبی دارم امروز😍همینطوری الکیا😂الکی خوشم دیگه🤪😂آخیییی بزرگ میشی یادت میره😜

منم مثل همیشه..چیکارامیکنی؟

سلام عزیزم خوبی

سلام آجی جان        

خوبم مرسی        

شما چطوری؟؟

بگذار برایت چای بیاورم، راستی گفتم که دوستت دارم؟ گفتم که  از آمدنت چقدر خوشحالم؟ حضورت شاد ...

آنقدر که ماهی گاهی  میگم ای  کااش شما ۱۰ نفر بودی ⁦❤️⁩🌹

عزیز دلی بانو ⁦❤️⁩

همه بر سر زبانند 

وتو در میانِ جانی ⁦❤️⁩

سلام قشنگم چطوری؟😘😘دخمل گلت خوفه؟؟

سلام خوبم مرسی گلم 😘اره ساحلم خوبه 😍خودت چطوری خسته نباشی تموم‌شد اثاث کشی؟

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
خو خواستم انرژی بدم مثلا🤦‍♀️😜🤪😂 منم خوووبم حس و حال خوبی دارم امروز😍همینطوری الکیا😂الکی خوشم ...

عالی بود        

انشاءالله همیشه سالم و پر انرژزی باشی