2777
2789
عنوان

سلام به دوستای گلم بیاین دور هم باشیم☺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 47422 بازدید | 12714 پست
خوبم خداروشکر شما چه خبر 

سلامتی عزیزم  😘😘تنهایی میگذرونیم😂😂

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
اوخهی😍😍😍🤗🤗🤗مرسی😘

قرباانتتت🤗🤗🤗🤗🤗🤗        

http://goftino.com/c/BXs8Ssبا انحراف و تعصب به جایی نمیرسیم.انسانم آرزوست.  just god    انسان سالار_یکتا پرست_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه)   با احترام به تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)میتونیم قشنگ زندگی کنیم.قضاوت و کلی گویی ممنوع.لطفا این کاربری رو تو تاپیکای عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_تاریخی_نژادی_غیر مجاز تگ نکنید.با تشکر.علت این که میگم just god اینه که اولا جز خود خدا هیچکسو ندارم.ثانیا طبق عقاید شخصی خودم توکل و توسل به غیر از خدا رو کلا گناه و اشتباه میدونم.لطفا اینقدر سوالات شخصی نپرسید.فقط بدونید که همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😁😁❤ خیلی منونمممم  هانیه خانوم چایی گذاشته داریم میخوریم باهم 😁😁😂😂

نوش جونتون😂 راستی بهتون تبریک نگفتم ببخشید 😂😂

مبارک باشه انشالاه ۲۰۰سال به خوبی خوشی با هم زندگی کنین خوشبخت باشین😍😍🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
کنارش دارچین و زنجبیل هم بزار    

باشه چشم 😂😂😂

نوش جونتون😂 راستی بهتون تبریک نگفتم ببخشید 😂😂 مبارک باشه انشالاه ۲۰۰سال به خوبی خوشی با هم زندگی ...

سلامت باشین 😁❤

انشاا...

کاربر پسر 😐🌹 از بچگی گفتن خدا همیشع میبینع .... خدا مخلصتم امشبو دیدی؟ .... میدونم رسیدگی میکنیا ولی جسارتا میشع این بارو تو اولویت بزاری؟ ..... الله ارامش دلهاست 😄 عاره منم دوست دارم عشقم 🤪😁😆😂
کنارش دارچین و زنجبیل هم بزار    

راستی زعفرون گذاشتم زیادی گرمشون میشه باز😂😂😂😂😂😂😂

سلامت باشین 😁❤  انشاا...

انشالاه به امید خدااا🌺❤🌺

سلامت باشین 😁❤  انشاا...

مبارک باشه داداش محمد                

ایشالا هر دوتون خوش و موفق و سلامت باشید تا ابد برای  هم بهترینا رو از هر لحاظ براتون آرزومندم

دوستدارتون ناهید

http://goftino.com/c/BXs8Ssبا انحراف و تعصب به جایی نمیرسیم.انسانم آرزوست.  just god    انسان سالار_یکتا پرست_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه)   با احترام به تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)میتونیم قشنگ زندگی کنیم.قضاوت و کلی گویی ممنوع.لطفا این کاربری رو تو تاپیکای عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_تاریخی_نژادی_غیر مجاز تگ نکنید.با تشکر.علت این که میگم just god اینه که اولا جز خود خدا هیچکسو ندارم.ثانیا طبق عقاید شخصی خودم توکل و توسل به غیر از خدا رو کلا گناه و اشتباه میدونم.لطفا اینقدر سوالات شخصی نپرسید.فقط بدونید که همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه
مبارک باشه داداش محمد                   ...

عزیزدلی 😁❤

کاربر پسر 😐🌹 از بچگی گفتن خدا همیشع میبینع .... خدا مخلصتم امشبو دیدی؟ .... میدونم رسیدگی میکنیا ولی جسارتا میشع این بارو تو اولویت بزاری؟ ..... الله ارامش دلهاست 😄 عاره منم دوست دارم عشقم 🤪😁😆😂
وااااااخب چی بگم نکنه خانوم نیستی تو😂😂😂 بهت بگم ممد آ قا خوبه 🙄؟؟

من اینجا فقط ممدم 😐🖐😂

عزیزدلی 😁❤

شما بیشتر        

@شادوغمگین   @سیبیلوتنها     فاطمه جون بخون 😍😁 @دلنوازعشقمم   @دخت ...

سلام گلم خوبی ؟؟  

چیو بخونم   

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا