2777
2789
عنوان

دست های خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 26 پست
خواسته ات که براورده شده اگه دوست داری البته

عزیزم تو تاپیک قبلیم هست من شاید ۵ماهه از همسرم بی خبر بودم چون اعتیاد داشت و رفت کمپ که ترک کنه دو هفته پیش که رفتم دیدنش خوب بود ولی از چشاش غم میبارید سعی میکردم فقط جنبه مثبتش رو ببینم ولی ته دلم اونطور که باید خوشحال نبودم فقط راضی بودم که بد رفتار نکرد چند روز پیش بهم خبر دادن که گفته برای آوردنم عجله نکنین با این حال من امروز رفتم دیدنش و وقتی دیدمش شاید باورت نشه خیلییییی خوب بود و اصلا اون ادم چند هفته قبل نبود بهم گفت هر روز نیا اینجا خطر جاده ....باشه اخر دوره م که تموم شد بیا دنبالم .....موقع خداحافظی کسی که اوندفعه حتی باهام خداحافظی هم نکرد امروز بهم دست داد و گفت قربونت برو به سلامت .....شاید عادی باشه این کلمه ولی تو شرایطی که همسرم داشت و رابطمون این جملات پشتش یه دنیا حرف بود و اینکه سرحال بود از همه چیز برام مهم تر بود و من اینارو برای خودم چند روز قبل مرور کرده بودم و از خدا خواستم و شد 

من انقد استرس داشتم که نمیدونستم برای برگشتنش باید چکار کنم ولی الان خیلی ارومم یه جوری انگار پشتم به وجود خدا گرم شده البته این مدت خیلی مشکلات دیگه ای داشتم که با صدا زدنش دستمو گرفت مشکلات اداری که اصلا حل نمیشد و حتما نیاز به وجود همسرم بود ولی یکدفعه میدیدی رییس اداره صدام میزد و میگفت بیا برات انجام بدم.....امیدوارم تا ته این مسیر همرامون باشه

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
اونقد گناهکارم که روم‌نمیشه😔

منم همچین بنده بیستی نیستم ولی خدام خیلی خوبه منو شرمنده خودش کرد من براش جبران میکنم من بعد سعی میکنم بشم یکی بدونش

خدا فقط واسه ادم خوبا نیست صداش بزن خودتو بهش نزدیک کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭

جا گریه کردن خواسته هات رو بنویس و ازش بخواه و بعد هر روز شکر گزارش باش 

من این مدت نادعلی زیارت عاشورا دعای توسل صلوات آیت الکرسی زیاد خوندم و هر روز ازش شکرگزاری میکنم انجامش بده خدا خیلی مهربون تر از اون چیزیه که فکرش رو کنی

جا گریه کردن خواسته هات رو بنویس و ازش بخواه و بعد هر روز شکر گزارش باش  من این مدت نادعلی زیا ...

خواسته زیادی ندارم

فقط میخوام دستامو بگیره😔بخاطر گناهی که مرتکبش شدم روم نمیشه صدام کنم،صدا کنم چی بگم؟منکه میدونستم کارم گناهه ولی باز انجام دادم

خواسته زیادی ندارم فقط میخوام دستامو بگیره😔بخاطر گناهی که مرتکبش شدم روم نمیشه صدام کنم،صدا کنم چی ...

توبه کن معذرت خواهی کن جبران کن

تاپیک قبلیم رو در رابطه با شکرگزاری و ....بخون

عزیزم تو تاپیک قبلیم هست من شاید ۵ماهه از همسرم بی خبر بودم چون اعتیاد داشت و رفت کمپ که ترک کنه دو ...

عزیزم خداروشکر به خواستت رسیدی انشالله همه چی خوب پیش بره و کنار هم خوشبخت باشین🌹😍

انشاالله عزیزم بزای خدا کاری نداره منم خواسته بعدیم ازش شغل همسرمه انشاالله دوتامون بیایم اینجا تاپی ...

انشالله عزیزم

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡
عزیزم خداروشکر به خواستت رسیدی انشالله همه چی خوب پیش بره و کنار هم خوشبخت باشین🌹😍

مرسی عشقم انشاالله 

الهی بهترین ها برات اتفاق بیفته 

سلام عزیزم خوبی

ببخشید یه سوال داشتم اگ میشه کمک کنید تویه تاپیکی دیدم که محصولات پوستی خارجی تهیه کرده بودیت 

شما از کجا میخریت بخدا من دیگ خسته شدم نمیدونم از کجا تهیه کنم پوستم خیلی بد شده لطفا اگ میشه کمک کنید

سلام عزیزم خوبی ببخشید یه سوال داشتم اگ میشه کمک کنید تویه تاپیکی دیدم که محصولات پوستی خارجی تهیه ...

سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟

من لوازم آرایشی هام رو که از خود شهرمون خرید میکنم ولی لوازم پوستی و بهداشتی رو دو سال از سایت suraw.com  پیج هم دارن اینستا....چون مشاوره آنلاین دارن و با توجه به نیازت و هزینه ت بهت میگن من چند سری شامپو و خمیر دندون و سرم و تونر گرفتم راضی بودم  اگرم سمت مازندرانین دکتر پوست خوب میشناسم میتونین پیش اونم برین