2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دکتری رفتم گفتن هیشکدوم مشکل ندارید اما چرا نمیشه 

مشکل ما هم همین بود مثل شما

رفتیم پیش حکیم مومن تبریزی به شوهرم گفت بدنش نیاز به پاک سازی داره و یه کوچولو ضعیفه

مشکل اصلی برای من بود که اسپرم شوهرمو رحم پس میزد بیرون دارو گیاهی داد تا 3 ماه مهلت داد جواب بگیریگ خداروشکر ماه اول جواب گرفتیم

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤
عزیزم این حکیم که میگی کجاست ؟ 

تهران هستن خیابان بهار شمالی.شرکت داروسازی هم داره خودش مخترع داروهاش هستن و ثبت جهانی شده داروهاشون.حتما برو من خیلی درمونده بودم راهی نمونده بود نرم همه میگفتن سالمید اما حکیم گفت اگه سالمی پس چرا نمیشه اون مشکلمو بهم گفت  .من همه پریودام منظمه .تخمدان و رحم و فولیکول همه نرمال بود توی سونو و ازمایشا. اما رحمم اسپرمو پس میزد به گفته حکیم.که خداروشکر جواب گرفتم

تهران هستن خیابان بهار شمالی.شرکت داروسازی هم داره خودش مخترع داروهاش هستن و ثبت جهانی شده داروهاشون ...

دقیقا منم همه چیم خوب پریودم منظم تخمک گذاری همه چی خوب اما دلیلشو نمیدونم 

دقیقا منم همه چیم خوب پریودم منظم تخمک گذاری همه چی خوب اما دلیلشو نمیدونم 

شاید مشکل شمام مثل منه.تاحالا من چندین نفرو فرستادم جواب گرفتن.منم دکتر خونگی زیاد رفتم همه میگفتن میشه سالمه

اما حکیم تحصیل کرده است علم نبض رو بلده از رو نبض و نقاط بدن مشکلات رو میگه منو معاینه کرد مشکلمو گفت

شمارشو یا ادرسشو اگه امکانش هست بهم میدی 

تو نت بزن حکیم مومن تبریزی آدرس و شماره اش میاد خواهش میکنم ازت برای یبارم شده برو اونجا من تورو با تمام وجودم درک میکنم منم زجر زیاد کشیدم چون مشکل ما بی مشکلیه حتی اخرین مرحله من ای وی اف بود اما من نرفتم  .

حتما برو پیش حکیم مطمعن باش ضرر نمیکنی

یکی از دوستام هزاران مشکل تخمدان و رحم داشت باید عمل میشد تا بچه دار شه رفت پیش حکیم بعد دوماه باردار شد

تو نت بزن حکیم مومن تبریزی آدرس و شماره اش میاد خواهش میکنم ازت برای یبارم شده برو اونجا من تورو با ...

مرسی مهربونم حتما میرم برام دعا کن راستی خیلی طول کشید تا تشخیص داد ؟ 

مشکل ما هم همین بود مثل شما رفتیم پیش حکیم مومن تبریزی به شوهرم گفت بدنش نیاز به پاک سازی داره و یه ...

سلام عزیزم شماره چیزی ازشون دارید و اینکه چطور متوجه میشود رحمتون اسپرم رو پس میزنه اخه منم تا ۱ روز بعدش ببخشید البته اسپرم بر میگرده

مرسی مهربونم حتما میرم برام دعا کن راستی خیلی طول کشید تا تشخیص داد ؟ 

فداتشم حتما عزیزم.نه کلا دو سه دقیقه معاینه من طول کشید دو دقیقه هم شوهرم.

معاینه اش اینجوری یه نقاطی از شکمتو دست میزنه از رو لباس