سلام من هفت ماهه عقدم واقعیتش قبل ازدواج هی میگفتم من با کسی ازدواج میکنم که خیلی خوشگل باشه من الان با مردی ازدواج کردم که قیافه کاملا معمولیه معمولی داره از صد ۴۵تا۵۵میشه به چهرش درصد داد واقعیتش من شوهرمو خیلی دوست دارم و بدون اون محاله زندگی کنم ولی نمیدونم چرا عکسشو گذاشتم اینستا هی میگم نکنه دوستام بگن زشته اخه از چند نفر از فامیلام شنیدم که بهم گفتم تو از شوهرت خیلی بهتری و این حرفا باعث میشه من حس کنم شوهرم زشته مامانم هرچقد میگه خواهرم دوست نزدیکم هی میگه کاملا معمولیه اما چون اون فامیل اونجوری گفته من حس میکنم زشته و دایم قیافه شوهرمو با شوهر دوستام مقایسه میکنم ۲۳سالمه خواهش میکنم کمک کنید زود نگید طلاق بگیر من شوهرمو دوست دارم وطلاق نمیگیرم مشکلم فقط مقایسه هس نگرانم همه بگن اح چقد بده زشته از چند نفرم شنیدم واس همی
چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازمحلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودموخودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
عزیزم شما اگه دوستش داشته باشید اصلا اصلا براتون مهم نیست هرکی هرچی میخواد بگه.
خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️. درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️. درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️. درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍 در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️ در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️ درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️
من جای تو بودم عکسامو نمیذاشتم اینستاگرام قبلا میذاشتم ولی همین مشکلات رو داشتم که مثلا نگن زشتم اینجوریم اونجوریم خودمو راحت کردم دیگه نمی ذارم اگه زندگی و همسرت رو دوست داری واقعا احتیاجی به عکس گذاشتن نیست که یه سری احمق بیان قضاوت کنن
عزیزم شما اگه دوستش داشته باشید اصلا اصلا براتون مهم نیست هرکی هرچی میخواد بگه.
مگه دیوارم ؟ از دوست داشتنم کم نشده بلکه زیاد هم میشه واقعیتش در دوران مجردی وسواس فکری شدید داشتم و قرص میخوردم الانم دچار شدم و هی مقایسه میکنم تو دلم اگه از مامانم نپرسم ینی زشته
من جا شوهرت بودم خودم طلاقت میدادم،،زنی ک مقایسه چهره میکنه اصلا آروم و قرار نمیتونه داشته باشه،،و محاله بفکر خوشبختیت باشه..مقایسه یه بیماری سخته،،ببخشید