2777
2789
عنوان

ی نفر بگ من چم شده ؟؟ 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا دمنوش بخور یه روز درمیون دوش بگیر لباساتو از کف اتاق جمع کن😁مزاح کردم😑 غذایی ک دوست داری در ...

ای جانم مرسییی عزیزمم😘😘

مشکل اینجاست حوصله انجام هیچ کدوم از اینا رو ندارم 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

راستش منم این روزا اینطور شدم 

الان با مامانم قهر کردم و اصلا حرف نمیزنم با هیچکدومشون

فک کنم بهترین راه رفتن پیش روانشناس هست

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
عزیزم اروم باش اول اینکه به خودت حق بده خسته شده باشی  بااین وضعیت قرنطینه وبیماری هم ...

قرنطینه و بیماری ک اصلا واسم مهم نیست😭

از زندگی ک دیگ حالم بهم میخوره 

راستش منم این روزا اینطور شدم  الان با مامانم قهر کردم و اصلا حرف نمیزنم با هیچکدومشون ...

من ک همش با مامانم دعوا میکنم ناراحتش میکنم 

روانشناسم نمیتونم برم 😢 جز امید کاره دیگ ای نمیکنه بیش تر برام دردسر میشه و پول خرجی

راستش منم این روزا اینطور شدم  الان با مامانم قهر کردم و اصلا حرف نمیزنم با هیچکدومشون ...

هر کسی که منو تو زندگی واقعی میشناسه فک میکنه خوشبختترین ادم دنیا هستم ولی من اصلاااااا حال روحیم خوب نیس حتی دلیلش رو نمیدونم

فقط دلم میخواد از ادمها دور باشم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
من ک همش با مامانم دعوا میکنم ناراحتش میکنم  روانشناسم نمیتونم برم 😢 جز امید کاره دیگ ای نمیک ...

سعی کن دلیل ناراحتی رو پیدا کنی

هرچند خودم نمیدونم

هرچی بگی همون اتفاق میوفته حتی اگه اینطوریم هست به زبون نیار

😢😢😢😭 حوصله هیچ کاری ندارممم هیچییی