2777
2789
عنوان

برادرشوهرم نامزد کرد ب من نگفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 139 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به برادر میگیم اما به زنش نمیگیم مگه اینکه خودش بره بهش بگه زنش لازم نیست بدونه  اصلا معلوم ن ...

خوب شاید چون ما زن داداش رو جزو درون خانواده حساب میکنیم و بابام دختر خونه میدونه برای همین میگیم بهشون و برام جالب بود نظرتون عزیزم و البته احتمالا خیلی خانواده ها همین طوری فکر میکنن 😘😘

ان شاءالله عروسیش جبران میکنی 

مثل مهمون برو و بیا

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
جاری من دو قلو حامله بود تا ماه ۸ به من نگفتن!

نمی دیدی جاریت رو؟

منم باردارم ولی اصلا دلم نمیخاد جاریم بفهمه.

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
من جا تو بودم خواهر شوهر و کل خاندان شوهرما آنفالو میکردم شماره هاشونم پاک میکردم

منم منتظرم شوهرم بباد اشتی کنیم و بهش بگم حرفامو دیگه کلا با خانوادش قطع رابطه کنمو خطمو عوض کنم هر چند هیچ وقتم زنگ نمیزنن حالی بپرسن

از کجا معلوم نرفته مگه میشه نرفته باشه .من از استوریا خواهر شوهرم فهمیدم نامزد کرده داداششون

با اینا اصلا قطع رابطه باید باشی.اصلا استوری هم نگا نکن هر غلطی میکنن بکنن. اما اگه شوهرت هم بهت نمیگه و بدون تو پامیشه میره واقعا براش متاسفم

عزیزم من نه میخوام زود قضلوت کنم نه تهمت بزنم شمام زود قضاوت نکن شاید بنده خداها فکر کردن عذاداری بهت بگن بیا ناراحت بشی پیش خودت بگی مگه اینا نمیدونن من عذادارم

هرگز_هیچ-کسو-زود-قضاوت-نکنیم-تحت-هیچ-شرایطی#  

(کلی گقتم لطفا منظور نگیرید اول از همشم خودم امیدوارم این کارو نکنم چون دیدم تو جامعه یا همین سایت خیلیا زود قضاوت کردن همدیگرو)

خوب شاید چون ما زن داداش رو جزو درون خانواده حساب میکنیم و بابام دختر خونه میدونه برای همین میگیم به ...

آره بعضی خانواده ها تا قطعی نشه نمیگن.مثل خانواده ی من که تا نزدیکای عقدم به شوهرخواهرام نگفتن.

از کجا معلوم بود که از خواستگاری حتما به عقد برسیم.البته خیلی خواستگار هم داشتم

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

واقعا اسی درکت میکنم من یه خواستگار داشتم دفتر خونه داشتن و بساز بفروشی ولی بیشتر مال برادر بزرگه بود این شریک بود ولی زیر دست داداش خیلی پولدار بود من ردش کردم گفتم حالا هر روز میگم خوش به حال جاریم و مدام حسرت پولشو میخورم چون دست خودم نیست آدم براش مهمه

مبارکشون باشه، خدا برادر شما رو هم بیامرزد، چه اهمیتی داره، نون، رفتار آدمها شعور و شخصیت خودشون رو میرسونن، شما چرا باید خودت رو ناراحت کنی، اعصاب خودت و شوهرت رو خورد نکن، من این چیزا برام اهمیت نداره، خوشبخت بشن، پا گشا نکردن بهتر شما، شما هم رفت و آمد و معاشرت نمیکنی، سخت نگیر