2777
2789
عنوان

بیاین راجبه مادر شوهر سوال دارم

2060 بازدید | 152 پست

بچه ها من چند روز پیش خونه مادر شوهرم بودم با شوهرم و مادرشوهرم ۳تایی وایساده بودیم بعد مادرشوهرم یه چیزی درست کرده بود یه معجونی بود اونو داد شوهرم خورد اصلا به من تعارف نکرد بعد گفت خوب بود اونم گفت اره حتی شوهرمم بهم تعارف نکرد انگار که من اونجا وجود ندارم .خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم .بعدا به شوهرم گفتم اونم گفت اصلا حواسم نبود  وااااااااا.شما جای من بودین چیکار میکردین به نظرتون این یه بی احترامی محسوب میشه نه؟

💗💗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معجونی نظر انداز بوده عالا ع چش شوهرت افتادی وااااااای 

الکی گفتم بیخیال بابا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بله

اگه بعدن بهم نده بعدها منم بهشون میگم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

چه بیشعور

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

اوووو بی خیال بابا سخت نگیر اینهمه ریز بینی هم خوب نیس خودت اذیت میشی

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱