2777
2789
عنوان

مامان شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 148 پست
نمیدونم گلم..انشاالله که مثبت میشه.خدایی نکرده اگه منفی شد خودتو اماده میکنی واس ماه بعد عزیزم.منم ب ...

اتفاقن زیاد این ماه پی بارداری نبودم قرصایی ک دکترم داد نخوردم گفتم وزنمو کم کنم بدش ک پری اومد مصرفشون کنم ایشالا هرچی قسمتم باشه همون بشه... 

ایشالا هم خودت هم نینیت صحیح و سالم باشید عزیزم😍😍😍❤️❤️

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی جواب منو نمیدی 😔 

من اخرین پریودیم ۲۷شهریور بوده ینی امکان داره باردار باشم لقاح دیر گرفته باشه 

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
اره ازمایش خون تعیین جنسیت دادم از دی ان ای ازاد جنین ک تو خون مادره میفهمن حنسیتو

چه جالب بعد دقیقه؟؟؟

چند هفتگی رفتی

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
وای اسی مبارکه تروخدا جواب منم بده ـ تمام اینایی ک گفتی منم هستم ینی امروز سی روز تمامه ک عقب انداخت ...

نه عزیزم من دیروز که سی روز کامل شد بیبی گذاشتم و آز دادم.دوباره بیبی بذار

خدایا ممنونم که حواست به همسرم و تو دلیم هست...  
😐 خودت که اصلااا نکش  خب به شوهرت بگو تو ایامی که اقدامی نکشه و رعایت کنه

اسپرم برای سه ماه قبله.باید سه ماه نکشه

عزیزم مبارکه.میشه بگی اقدامات چه روزی بودن؟یاتخمک گذاریتو میدونی؟

تخمک گذاریم ترشحم زیاد شد دیگه.اقذامم هفت هشت بار از بعد تموم شدن پریود

اره عزیزم دقیقه ازمایشگاه مندل رفتم بالای هفت هفته تشخیص میده  من نه هفته بودم رفتم

خیلی خوبه مرسی از راهنمایت

عزیزمی

کی رفتی هزینش یادته؟

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
اسی جواب منو نمیدی 😔  من اخرین پریودیم ۲۷شهریور بوده ینی امکان داره باردار باشم لقاح دیر گرفت ...

اوووو شهریور.خب بیبی چک بذار