2777
2789
عنوان

مامان شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 148 پست
اینم بگم ماه اول اقدام بودم

مبارک باشه 

برامنم دعاکنید مادربشم🙂

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکههههه ب سلامتی و شادی بغلش کنی منم هفته ۷ ام هستم مث تو بودم +حالت تهوع کمی و معده درد شدید بع ...

من تو اقدامم زیر دلم سمت چپ درد میکنه و تیر میکشه نفخ دارم و سوزش معده به  نظرت ممکنه خبری باشه 

میترسم بازم با منفی روبه رو شم میشه بخاطر آزیترومایسین ک خوردم عقب انداختم؟ 

نمیدونم گلم..انشاالله که مثبت میشه.خدایی نکرده اگه منفی شد خودتو اماده میکنی واس ماه بعد عزیزم.منم باردارم تازه و همش فکر میکنم دارم پریود میشم واس همین گفتم بیبی بزن

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
خوبی عزیزم جنسیت نی نی تو فهمیدی بلاخره؟!

نه عزیزم فعلا ک فک نکنم معلوم باشه فقط صدای قلبش شنیدم😍مرسی ک ب فکرم بودی قربونت

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
من هیچ علایمی ندارم . خیلییییی عادیمممممم. مث قبل. اصن شک میکنم باردارم

منم همینم هفته شیشم 😑

همش میگم از فردا شروع میشه ولی خیر انگار ن انگار😂

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

من تو اقدامم زیر دلم سمت چپ درد میکنه و تیر میکشه نفخ دارم و سوزش معده به  نظرت ممکنه خبری باشه ...

احتمالا منم که اینجور بودم یه ریز جام توی دستشویی بود 

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

مبارکه انشالله قدمش در خیر و برکت باشه😍😍😍😍

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
من تو اقدامم زیر دلم سمت چپ درد میکنه و تیر میکشه نفخ دارم و سوزش معده به  نظرت ممکنه خبری باشه ...

سردرد ریزی داشتم و خیلی تنبل شدم و خوابم میومد

الانم بدتر شدم خخخ

وای اسی مبارکه تروخدا جواب منم بده ـ تمام اینایی ک گفتی منم هستم ینی امروز سی روز تمامه ک عقب انداختم و تمام علائمای تورو هم دارم ـ چن بار فک کردم پری شدم ولی هیچی ب هیچی این ماه اقدام کردم و پریام نامنظمه و تنبلی تخمدان دارم ـ ب اول عقب انداخته ایم بیبی زدم مثبت شد بعد از دادم منفی ـ سونو کردم دو هفته پیش گف چیزی تو رحمت نی فقط رحمت زخامت غیر نرمال داره . تو قبل این بی بی چک و ازمایشت ازمایش داده بودی ک منفی باشه یا بی بی چک منفی باشه ؟ دکتر برام امپول نمیزنه میگه باید دوباره از بدی ببینم باردار نیستی ـ

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير