2777
2789
عنوان

ریموت برق اتاقم گم شده اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 36 پست
حالا میشه کاری نکنی دختر مردم برق نگیردش............................

عه نه برق نمیگیره راهنمایی میکنم خب گنا داره تاریکه الان فک کن تو تاریکی فقط نور گوشی سخته یکم درک کن🙃🤷‍♂️

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
خب باید یه جای ریموت نصب کنی یا اگر نداره یه شلف کوچیک بخر همیشه بزار اونجا

جا داره نمیذارم توش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با این لحن نوشتم 😊  با این لحن جواب دادی😠

با این لحن جواب دادم😃

اشتباه برداشت کردی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
عه نه برق نمیگیره راهنمایی میکنم خب گنا داره تاریکه الان فک کن تو تاریکی فقط نور گوشی سخته یکم درک ک ...

باشه_چشم# .................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
کنجکاو شدم اسی قیمتش چنده مگه؟

بابام گذاشته نمیدونم ولی فکر نمیکنم خیلی زیاد باشه انواع داره مثکه

بابام گذاشته نمیدونم ولی فکر نمیکنم خیلی زیاد باشه انواع داره مثکه

قیمتاش متغیره بستگی به نوع و شرکت سازنده ایناداره معمولا از سیصد تومن هست یک پل تا یک تومن دوپل و سه پل

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......