2777
2789

۲سال ونیمشه اپیلدی به دست نشستم تا روشنش میکنم جیغ و داد نمیزاره الآنم منو تو بغلش گرفته نمیزاره تکون بخورم با ژلتم نمیشه فردا باز درمیان مومم نمیتونم میگید چیکار کنم

تیکر لاغریم هست تاعید ۱۴۰۱وزن شروع ۹۰

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بذار بخوابه بعد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

اپلیدی خیلی درد داره اصلا نه به دردش می ارزه نه به زیرپوستی شدن موها

وقتی خوابه

یا وقتی همسرت خونه هسن بسپارش به همسزت بعد کارتو انجام بده

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
جلو پسرت میزنی ؟؟ چقدر زشت 😐

اونجاشو که ننداخته دوتا پاهاشه بچه م دوسالشه

زشت ؟؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️