2821
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا طلاق بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 75 پست

شوهر من 5 سال ازم بزرگتره از بچگی باهم بزرگ شدیم کاملا هم همدیگ رو میشناختیم

ولی چه فایده

هرروز دعوا داریم

ربطی به اختلاف سنی نداره

من خیییلی خوشکلم ولی اون تا یه زنو میبینه میگه فلانی چه قشنگه

خلاصه که مردا اکثرا همینن ...بد شدن

زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعضی پسرا زن نمیگیرن،نمیگیرن هزارکثافتکاری میکنن موقع زن گرفتن دنبال ی دختر کم سن وسال وپاکن، تواطرافم ازاین موارد زیاد دیدم

بعدم میگن بچه ای

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

سن فقط یک عدد هست... ولی شعور و درک و فهم متقابل دیگه عدد نیست وقتی مردی این گزینه ها و محسنات اخلاقی رو نداره بی جا میکنه ازدواج میکنه... هشت سال بهترین تفاوت سنی هست شما فقط سه سال اضافه تر داری نه سی سال... همسر شما درک درستی از زندگی متاهلی نداره حتی اگر اشتباه از جانب شما باشه باید با سعه صبر رفتار کنه چون بزرگتره باید کوتاه بیاد نه اینجوری بی احترامی کنه 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

عزیزم همه همینیم

اولا۱۱سال خیلی نیس

دوما شوهر منم تا۱سرکاره

سوما بگه طلاق میگم مرد هستی بریم(التماس نکن بدترنشه)

چهارما والا مام دوسال عروسی کردیم یبارم سفر نرفتیم سال اول بخاطر کار زیاد که قسط پس بدیم سال دومم کرونا

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند

چرا تاحالا از مشکلاتت پیش کسی نگفتی؟ وفتی یه مشکل رو تنهایی نمیتونی حل کنی به یه بزرگتر بگو شاید اون بتونه حل کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

قصه نخور گلم منم ١١ سال شوهرم بزرگتره ازم تاحالا چیزی بهم نگفته بود اما چند وقت پیش یه اشتباهی کردم که بهم گفت از بچه بازی هات خسته شدم😔 خیلی ناراحت شدم مردا همینجورن فک میکنن خودشون خیلی عاقل و کامل اند مارو بچه میدونند😬😬😬

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇

منم دارم جدا میشم 

سخته.

خوب فکراتو بکن،اگ واقعا تحملش سخته ی تصمیم قاطع بگیرو تا تهش برو

اما اینم هس، ی زخم عمیق ک یهو بیادو و یواش یواش خوب شه خیلی بهتر از اینه ک تا اخر عمرت اینهمه زخمای کوچیک کوچیکو تحمل کنی و دم نزنی

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز