2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر این تلفن ها زندگی منو خراب کرد  الان هم دعوامون شده باهاشون ارتباط ندارم  سعی کن شر د ...

به نظرت چیکار کنم زنگ میزنه اعصابمو هر سری با حرفاش خراب میکنه با دخالت های بی موردش

به نظرت چیکار کنم زنگ میزنه اعصابمو هر سری با حرفاش خراب میکنه با دخالت های بی موردش

هرروز زنگ میزنه؟ بی‌تفاوت باش اگه بتونی کاری کنی وقتی شوهرت خونه س زنگ بزنه بهتره 

اول آخر شوهرت طرف مادرشو میگیره 

جونم منو صدا زدی

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
هرروز زنگ میزنه؟ بی‌تفاوت باش اگه بتونی کاری کنی وقتی شوهرت خونه س زنگ بزنه بهتره  اول آخر شوه ...

مسئله زنگ زدنش نیست میخواد از راه دور همه چی رو کنترل کنه و سلطه گری کنه و دخالت کنه

مسئله زنگ زدنش نیست میخواد از راه دور همه چی رو کنترل کنه و سلطه گری کنه و دخالت کنه

میدونم خیلی اعصاب آدم خورد میشه یه جور خودت رو نشون بده انگار اصلا اهل تلفن نیستی مثلا موبایل دستت نگیر خلاصه یه جور نامحسوسی سعی کن کمتر صحبت کنی 

والای چه حس بدی داره اسم کاربریت😁

قابل شمارو نداره😂

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
میدونم خیلی اعصاب آدم خورد میشه یه جور خودت رو نشون بده انگار اصلا اهل تلفن نیستی مثلا موبایل دستت ن ...

همینکارو میکنم میاد چند روز خونم میمونه تو این چندروز اثلا سراغ گوشی نمیرم که فک کنه اهل گوشی نیستم ولی اصلا اینچیزا حالیش نیس

فتنه ایجاد نکرد شوهرتو بر علیه شما پر نمیکنه که چرا زنگ نمیزنی؟

چرا عزیزم بسیار بسیار زیاااد. نیش زدناش هنوزم ادامه داره.

شوهرمم خیلی بخاطر اونا به من میتوپه و بدرفتاری میکنه. کم کم رفتارای شوهرمم داره برام بی اهمیت میشه.