2821
2789
عنوان

عدد بتا و...

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 51 پست
ممنون عزیزم.

غصه نخور

چند وقته تو اقدامین؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی‌ وقته. ۷_۸سال

بیبی چک کاستی مارک وندفو بخر.خیلی خوبه.حتی قبل از موعد هم نشون میده.دیجی کالا زده4 تومن

پریود که میشی گرمی خیلی زیاد بخور.دارچین زنجبیل حلوای میتی نی نی سایت.سردیجات نخور .حموم نرو.شکمت رو با یه حوله بزرگ یا شال ببند.جوراب کلفت بپوش و کف پات رو جای سرد نزار.سردیجات مثل کاهو و گوجه و خیار و آب سرد و ... نخور.پیاده روی کن.پریود که تموم شد دیگه رعایت نکن

به شوهرت هم 1 ماه عرق کاسنی بده تعداد اسپرمش زیاد بشه.انگور یا مویز هم بده بخوره.انگور چروکیده یا مویز هم برای حرکت اسپرم خوبه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
بیبی چک کاستی مارک وندفو بخر.خیلی خوبه.حتی قبل از موعد هم نشون میده.دیجی کالا زده4 تومن پریود که می ...

ممنون عزیزم من همه ی اینها رو انجام دادم و نشد .😣شوهرم کلی چیز نیز خورد .اما نمیشه نمیدونم چرا😭 ممنون از راهنماییت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بیبی چک کاستی مارک وندفو بخر.خیلی خوبه.حتی قبل از موعد هم نشون میده.دیجی کالا زده4 تومن پریود که می ...

بی بی چک و میخرم اگه گیرم بیاد ممنون عزیزم 🙏💙

ممنون عزیزم من همه ی اینها رو انجام دادم و نشد .😣شوهرم کلی چیز نیز خورد .اما نمیشه نمیدونم چرا😭 مم ...

ان شاءالله که الآن باردار باشی و فقط زود آزمایش دادی

اصل کاری اون بالاسریه.از اون بخواه.خدا کمکت کنه.خواست و به حضرت مریم داد.مطمئنا اگه بخاد به شما هم می تونه بده.عاجزانه از خودش بخواه

بی بی چک و میخرم اگه گیرم بیاد ممنون عزیزم 🙏💙

ماما داشت تعریف می کرد که یه بنده خدا چند وقت درگیر همین قضیه بچه بود.دقیق تعدادش رو یادم نیست ولی مثلا گفت که 4 بار آی یو آی کرد و نشد و 3 بار آی وی اف کرد که بار آخر شد و الآن بچه ش 1 سال و خرده ایه و در تلاش برای بچه ی دومه

ان شاءالله که الآن باردار باشی و فقط زود آزمایش دادی اصل کاری اون بالاسریه.از اون بخواه.خدا کمکت کن ...

ممنون عزیزم لطف کردی 💜 اینقدر خواستم ازش که نگم .قربونش برم نمی‌دونم چرا نمیده. حالا بازم ازش میخوام دوباره 😔 ممنون عزیزم

اصلا نمیخوام ناراحتت کنم اصلا چون خودمم به درد شما دچارم

و این هفته هم بتام ۵۰شد ولی افت کرد متاسفانه

شما باردارنیستیبتای ۲ یعنی هیچ

اینو‌گفتم‌چون اگه خیلی امید الکی داشته باشی با جواب منفی داغون میشی

مثل من

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
ممنون عزیزم لطف کردی 💜 اینقدر خواستم ازش که نگم .قربونش برم نمی‌دونم چرا نمیده. حالا بازم ازش میخوا ...

صلوات و استغفار رو خیلی خیلی زیاد بگو.و آیه ی امن یجیب ... رو با حالت عجز و ناتوانی بخون مرتب.منم برات دعا می کنم.

ماما داشت تعریف می کرد که یه بنده خدا چند وقت درگیر همین قضیه بچه بود.دقیق تعدادش رو یادم نیست ولی م ...

اره عزیزم منم شنیدم خیلی بار چندم نتیجه گرفتن. 

صلوات و استغفار رو خیلی خیلی زیاد بگو.و آیه ی امن یجیب ... رو با حالت عجز و ناتوانی بخون مرتب.منم بر ...

چشم میگم عزیزم 🙏🌹⁦❤️⁩ ممنونم عزیزم

اصلا نمیخوام ناراحتت کنم اصلا چون خودمم به درد شما دچارم و این هفته هم بتام ۵۰شد ولی افت کرد متاسفا ...

همینطور که افت می‌کنه ممکنه بالا هم بره 😔البته بازم نمی‌دونم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792