2777
2789
عنوان

کی بیداره بیا حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 64 پست
میدونی میگن باید خودتو خیلی دوس داشته باشی و‌خودت از همه کس برای خودت عزیزتز باشی تا از رفتارای بقیه ...

عزیزم کاری نداره نسبت ب بقیه بی تفاوت باش این بهترین راهه اینه ک میگن طرف از خود راضیه یعنی ب خودش اهمیت میده ولی واقعی بی تفاوت شو

چرا این رفتارا باهام میشه چرا بقیه که خیلی دورترن بدونن اینا چیزای خیلی بی ارزشیه کلا دلم ازشون گرفت ...

شما اونارو نمیتونی عوض کنی ولی خودتو میتونی تغییر بدی ، انرژی های منفی رو از خودت دور کن سعی کن اصلا این چیزا برات مهم نباشه الان حال شما بده اونا دارن زندگیشونو میکنن ، با منم دقیقا از این رفتارا شده ولی یه سر سوزن برام اصلا نه گفتنش و یا نگفتنش برام مهم نی چون اصلا کلا همیشه سعی میکنم ازشون فاصله بگیرم 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کاری نداره نسبت ب بقیه بی تفاوت باش این بهترین راهه اینه ک میگن طرف از خود راضیه یعنی ب خودش ا ...

من تا میام بی تفاوت باشم سر و کلشون تو زندگیم پیدا میشه کاش یا یه ادم تو زندگیت باشه یا نه  همدیگه رو فقط موقع نیاز نخوایم

اینجا منو دوستم مشترک باهم تاپیک میزنیم چون کاربری قبلیش تعلیق شده🤷 مجبوریم 😂🥲
 از دورویی ادما دلم میگیره از اینهمه سردی منفعت طلبی به خدا هر وقت خبر از کادو دادنو تولد این چ ...

مشکلت اینجاس برا همونا هم میری به روشون بیار اصلا دیدیشون بگو ما باید از بقیه بشنویم شما باغ گرفتید اینقدراهم چش نطر تنگ نبودیم

از دورویی ادما دلم میگیره از اینهمه سردی منفعت طلبی به خدا هر وقت خبر از کادو دادنو تولد این چ ...

شوهر من اهل کادو خریدن نیست. پارسال روز مادر خواهر شوهر م کادو خریدن ولی من شوهرم نخرید پس اندازم نداشتم. جلو همه گفت خداروشکر اگ‌از هیچی شانس نیاوردم از داماد شانس آوردم همیشه برام کادو میخره. آخه تقصیر من چیه پسرش اهل کادو نیست؟ دلم واقعا شکست درصورتیکه من ازته دل رفتم بوسش کرد م و تبریک گفتم

شما اونارو نمیتونی عوض کنی ولی خودتو میتونی تغییر بدی ، انرژی های منفی رو از خودت دور کن سعی کن اصلا ...

خیلی فاصله گرفتم ولی فقط خودم تنها شدم ، چجوری بهشون بگم کلا منو از یاد ببرن فقط برای منفعت و نیازشون ازم یا  نکنن  نشده تا حالا زنگ بزنن و بخاطرش کاری نداشنه باشن هیچوقت زنگ زدنشون برای سراغ گرفتن نبود

من تا میام بی تفاوت باشم سر و کلشون تو زندگیم پیدا میشه کاش یا یه ادم تو زندگیت باشه یا نه  همد ...

ببین ادمای سمی زندگیمون زمانی بهمون صربه میزنن ک برامون عزیزن .شاید باورنکنی من ۳ سال با مادرشوهرو ۳ تا خواهرشوهر بودم من تو انباری پایین خونشون زندگی میکردم .چون خواهرنداشتم از اینا بت ساخته بودم هرکاری میکردن تو روحیم تاثیرمیذاشت مرتب میرفتن بیرون ی جا بودیم ب من نمیگفتن خیلی ناراحت بودم .ولی از ی جایی ب بعد دیگه برام بی اهمیت شدن الان بخدا حتی میگن بیا بریمم تمایل ندارم.یا بفهمن ی جایی دور همن خدا خدا میکنم ب من نگن

چه زندگيهاى عجيبى وجود داره

يعنى واقعا داريم خانواده هايى كه قطع رابطه هستن !

با عزيزتريناشون !

از هم بيخبرن ؟ پس قديميا چى ميگفتن خون ، خون رو ميكشه 😔 

دلگير ميشم ازين پستها ميبينم😔

انشااله همه جمع خانوادگيشون هميشه برقرار باشه

خدا به همه كمك كنه

✨ Fear the one who does not fear God✨
ببین ادمای سمی زندگیمون زمانی بهمون صربه میزنن ک برامون عزیزن .شاید باورنکنی من ۳ سال با مادرشوهرو ۳ ...

اره راس میگی شاید منم چون تنهام دلم میخواست تو جمع اینا باشم و اینا هم  با این نقطه ضعفم منو ازار میدن 

خیلی فاصله گرفتم ولی فقط خودم تنها شدم ، چجوری بهشون بگم کلا منو از یاد ببرن فقط برای منفعت و ...

شما یه بار دوبار تو جشناشون شرکت نکنی حساب کار دستشون میاد شما هم هر وقت کار داشتی زنگ بزن احترامو حفظ کن اما از قدیم گفتن دوریو دوستی، چرا تنها باشی اولا خدا رو داری بعد خانواده خودت مگه کنارت نیستن؟؟ سوما همسرتو خانواده شوهر هیچوقت تنهایی شمارو پر نمیکنن برای من و دوروریای منم اینجوری بوده ولی بقیه رو نمیدونم 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
مامانم همیشه ی ضرب المثل میزنه میگه ای# خوش تو خودت عروس نبودی؟# ینی الان مادر شوهر شدی قبلا ک عر ...

اره واقعا دنیا همینه کاش ماها در اینده عروس یا دامادمون رو درک کنیم بهشون فرصت زندگی و لبخند بدیم

اره راس میگی شاید منم چون تنهام دلم میخواست تو جمع اینا باشم و اینا هم  با این نقطه ضعفم منو از ...

ببین الان طوری ورق برگشته بعد ۶ سال دوس ندارم خونم پا بذارن باوجودی ک جدا شدم .شدم مث خودشون تنهایی خیلی هم بد بخدا ی نگاهی ب دورت بندازی خیلی ها مث ماشدن باید برای اعصابمون ارزش قائل شیم خواهرم😘

تنها بودن همیشه م بد نیس. آدم میخاد با یکی باشه ک کنارشون حالش خوب شه و بتونن دردی ازش دوا کنن. ولی چ چیزی ازین نزدیکی؟ ب نظر من تنهایی ای ک توش آرامش داشته باشع شرف داره ب شلوغی دو رو برت

شما یه بار دوبار تو جشناشون شرکت نکنی حساب کار دستشون میاد شما هم هر وقت کار داشتی زنگ بزن احترامو ح ...

ببین اینا یه جورین که اگه نرم و بیام تو مراسمای دعوتی  بعدش کلی پشت سرم بدگویی میکنن و تو ذهن ادمای دیگه تاثیر میزارن منم به خاطر اینکه ادما یه طرفه پشت سرم برداشت اشتباه نکنن میرم 😓