چرا این رفتارا باهام میشه چرا بقیه که خیلی دورترن بدونن اینا چیزای خیلی بی ارزشیه کلا دلم ازشون گرفت ...
شما اونارو نمیتونی عوض کنی ولی خودتو میتونی تغییر بدی ، انرژی های منفی رو از خودت دور کن سعی کن اصلا این چیزا برات مهم نباشه الان حال شما بده اونا دارن زندگیشونو میکنن ، با منم دقیقا از این رفتارا شده ولی یه سر سوزن برام اصلا نه گفتنش و یا نگفتنش برام مهم نی چون اصلا کلا همیشه سعی میکنم ازشون فاصله بگیرم
زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
از دورویی ادما دلم میگیره از اینهمه سردی منفعت طلبی به خدا هر وقت خبر از کادو دادنو تولد این چ ...
شوهر من اهل کادو خریدن نیست. پارسال روز مادر خواهر شوهر م کادو خریدن ولی من شوهرم نخرید پس اندازم نداشتم. جلو همه گفت خداروشکر اگاز هیچی شانس نیاوردم از داماد شانس آوردم همیشه برام کادو میخره. آخه تقصیر من چیه پسرش اهل کادو نیست؟ دلم واقعا شکست درصورتیکه من ازته دل رفتم بوسش کرد م و تبریک گفتم
شما اونارو نمیتونی عوض کنی ولی خودتو میتونی تغییر بدی ، انرژی های منفی رو از خودت دور کن سعی کن اصلا ...
خیلی فاصله گرفتم ولی فقط خودم تنها شدم ، چجوری بهشون بگم کلا منو از یاد ببرن فقط برای منفعت و نیازشون ازم یا نکنن نشده تا حالا زنگ بزنن و بخاطرش کاری نداشنه باشن هیچوقت زنگ زدنشون برای سراغ گرفتن نبود
من تا میام بی تفاوت باشم سر و کلشون تو زندگیم پیدا میشه کاش یا یه ادم تو زندگیت باشه یا نه همد ...
ببین ادمای سمی زندگیمون زمانی بهمون صربه میزنن ک برامون عزیزن .شاید باورنکنی من ۳ سال با مادرشوهرو ۳ تا خواهرشوهر بودم من تو انباری پایین خونشون زندگی میکردم .چون خواهرنداشتم از اینا بت ساخته بودم هرکاری میکردن تو روحیم تاثیرمیذاشت مرتب میرفتن بیرون ی جا بودیم ب من نمیگفتن خیلی ناراحت بودم .ولی از ی جایی ب بعد دیگه برام بی اهمیت شدن الان بخدا حتی میگن بیا بریمم تمایل ندارم.یا بفهمن ی جایی دور همن خدا خدا میکنم ب من نگن
خیلی فاصله گرفتم ولی فقط خودم تنها شدم ، چجوری بهشون بگم کلا منو از یاد ببرن فقط برای منفعت و ...
شما یه بار دوبار تو جشناشون شرکت نکنی حساب کار دستشون میاد شما هم هر وقت کار داشتی زنگ بزن احترامو حفظ کن اما از قدیم گفتن دوریو دوستی، چرا تنها باشی اولا خدا رو داری بعد خانواده خودت مگه کنارت نیستن؟؟ سوما همسرتو خانواده شوهر هیچوقت تنهایی شمارو پر نمیکنن برای من و دوروریای منم اینجوری بوده ولی بقیه رو نمیدونم
زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
تنها بودن همیشه م بد نیس. آدم میخاد با یکی باشه ک کنارشون حالش خوب شه و بتونن دردی ازش دوا کنن. ولی چ چیزی ازین نزدیکی؟ ب نظر من تنهایی ای ک توش آرامش داشته باشع شرف داره ب شلوغی دو رو برت
شما یه بار دوبار تو جشناشون شرکت نکنی حساب کار دستشون میاد شما هم هر وقت کار داشتی زنگ بزن احترامو ح ...
ببین اینا یه جورین که اگه نرم و بیام تو مراسمای دعوتی بعدش کلی پشت سرم بدگویی میکنن و تو ذهن ادمای دیگه تاثیر میزارن منم به خاطر اینکه ادما یه طرفه پشت سرم برداشت اشتباه نکنن میرم 😓