2777
2789

یعنی ماهم پز بدیم؟؟

عاقا از وقتی رضوانی جدیدمو خریدم برای پارک کردنش ب مشکل خوردم🤦🏻‍♀️بین فراری و بوگاتی ویرون بزارمش یا مازراتی و دوج🤦🏻‍♀️😂😂😂

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاز اسگل هایی ک فک میکنن وااسه پز دادن گفتم چیه؟؟؟؟ ایفون ۱۱ ندارم ک واقعا چقد دنیای بعضیا کوچیکه

شوخیه دیگه چرا ناراحت میشی 😑😑

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
فاز اسگل هایی ک فک میکنن وااسه پز دادن گفتم چیه؟؟؟؟ ایفون ۱۱ ندارم ک واقعا چقد دنیای بعضیا کوچیکه

من رلم ایفون 11داره ندیدم پز بده😂😂😂

عب نداره عزیزم..بنظرم ی گوشی معمولی تر هم بگیر برا شبا ک راحت باشی...مبارکت باشه

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
من رلم ایفون 11داره ندیدم پز بده😂😂😂 عب نداره عزیزم..بنظرم ی گوشی معمولی تر هم بگیر برا شبا ک راح ...

فدات عزیزم خیلی وقته گرفتم

امشب زیاد کار کردم از کت و کول انداخته😁

کاملا درکت میکنم بعضی وقتا پشتش تکیه میدم کار میکنم اصلا حالت نشسته نمی تونم کار کنم نمیشه 

واسه من یک بار محکم فرود اومد رو صورتم ، دراز کشیده بودم و بالا گرفته بودمش... دیگه خودت دردشو تصور کن 😵