2821
2789
عنوان

واژینیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 57 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی وقتی بخام رابطه برقرار کنم چند باره اول ک خیلی سفت میکردم عضلاتمو اصلا نمیشد دخول انجام داد تو ...

فقط ریشش از ترس نا به جاست باید خودت به خودت کمک کنی عزیزم

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت        
والا دادن که سخت نیست ندادن سخته

عزیزم این یه نوع بیماریه

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

برین سک س تراپ

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
شاید ترس کاذب داری.منم همینطوری بودم خوب شدم

عزیزم گوش کن من چی میگم و ححتتمن عمل کن منم بعد س ماه تونستم.... ی پماد لیدوکایین وی پماد روان کننده بخر قبل رابطه تا ی ماه استفاده کن. خوب میشی

با نامزدی خودم مقایسه کردم

اها😄😅

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز