2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم خیلی سخته ولی تو میتونی ترک کنی کتاب بخون سرگرم کن خودتو شبها زود نرو تو رختخواب اینا چیزاییه که من شنیدم خوبه واسه ترک خودارضایی

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

عه چرا اخه اینکارو از همون اول کردی؟ 

چندسالته؟مجردی؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بهش فکر نکن. هر وقت خواستی بری سمتش استغفار بگو. صلوات بده. از چیزی که تو رو ترغیب میکنه به این عمل دوری کن.. سرت رو این مواقع با یه چیزای دیگه گرم کن تا فراموشت بشه..

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست
زیاد سمت گوشی نیاین چیزی تحریک کنندا نگا نکنین قران بخونین وقتی هوسی دارین برین دسشویی و در آخر دوش ...

دسشویی چکار کنه

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

حمام میری سریع بیا بیرون

سوره لقمان رو پرینت بگیر چند جا بچسبون جلو چشمت و مدام بخون مثانه ت و خالی کن وقتی تنهایی.

وقتی فکرش اومد تو سرت ذکر لااله_الا_الله#  بخون

تو یک دفتر تا ۴۰ روز تاریخشو بنویس هر روز که انجام نمیدی اون کارو برو جلو اون تاریخ تیک بزن یا قلب بکش هر ده روز به خودت جایزه بده روز چهلم جایزه ویژه بده چون ترکش کردی