2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@بانوی،پاییز بیاااا

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...

بچه بودم بابا بزرگم خدا بیامرز فوت شده بود سر خاکشون رفته بودیم میخاستم بگم خدا بیامرزاتتون زبونم نمیچرخید میگفتم خدا بزنتتون☹و همه هم اینطوری 😒نگام میکردن تا اینکه فهمیدن منظورم چیه😁🙊

:)

سوتی های تایپیم زیاده .

حروف نزدیک به هم که فاجعه آفریده 

استفاده اشتباهی از استیکر خنده توی پیام تسلیت 

😂

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
سوتی های تایپیم زیاده . حروف نزدیک به هم که فاجعه آفریده  استفاده اشتباهی از استیکر خنده توی ...

وایی منم یادمه با یکی چت میکردم میگفت ناراحته هی میخندید منم گفتم چرا هی میخندی اونم گفت مگه نمیبینی دارم گریه میکنم اون اشکه از چشام دار میاد من تو افق محو شدم قشنگ😐😐

وایی منم یادمه با یکی چت میکردم میگفت ناراحته هی میخندید منم گفتم چرا هی میخندی اونم گفت مگه نمیبینی ...

😂😂😂😂😂😂😂

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
بچه بودم بابا بزرگم خدا بیامرز فوت شده بود سر خاکشون رفته بودیم میخاستم بگم خدا بیامرزاتتون زبونم نم ...

😂یه همچین چیزی واسه دختر خالمم پیش اومده بود ک اون موقع ۱۲سالش بود و اومده بودن برای تسلیت پدر بزرگم گفتن تسلیت میگیم غم اخرتون باشه دخترخالم برگشت گفت مرسی ممنون خدا قسمت شما کنه😐😂😂😂